Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Playtech Playtech,
Cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria. Imaginatia umana nu are limite, dar cu siguranta cateva dintre inventiile pe care le-am selectat ii vor uimi chiar si pe cei mai [] Cele mai ciudate inventii din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

VIDEO Cele mai frumoase locuri din judetul Bacau. Relaxare, tratament si spiritualitate in statiunile Slanic Moldova si Targu Ocna

Cele mai frumoase locuri din judetul Bacau. Turismul se bazeaza pe zonele de munte, bogate in izvoare minerale, cum sunt cele din Slanic Moldova si Targu Ocna. Printre obiectivele turistice mai putin vizitate se numara castele, lasate in paragina, dar si lacuri de acumulare formate artificial pe cursul Bistritei. Nu in cele din urma, bisericile si casele memoriale reprezinta o atractie pentru turistii veniti in scopuri religioase sau culturale.

Cele mai frumoase locuri din Praga. Obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati daca vizitati capitala Cehiei

Cele mai frumoase locuri din Praga. Turistii care ajung in capitala Cehiei au multe locuri deosebite de vizitat. Printre principalele atractii turistice se numara Podul Carol, Piata Vechiului Oras, Castelul Praga si Ceasul Astronomic.

Cele mai adanci lacuri din lume

Cele mai adanci lacuri din lume. Fie ca sunt sub-glaciare, glaciare sau endoreice, lacurile adanci sunt locuri in jurul carora au fost construite adevarate povesti de localnici sau oameni de stiinta.

Cele mai mari moschei din lume

La inceputul acestei luni, comunitatea musulmana din Romania a anuntat ca la Bucuresti se va construi cea mai mare moschee din Romania, pe o suprafata de 11. 000 de metri patrati. intr-o perioada in care islamul este tot mai des asociat cu jihadism si fundamentalism - liderii musulmani fac eforturi pentru a explica adevaratele principii ale religiei musulmane, promovand cele mai mari moschei din lume drept oaze de liniste si regasire spirituala.

Cele mai versatile ingredinte din bucatarie si la ce le poti folosi

Cand este vorba despre cumparaturile de la magazinul din colt, principala preocupare este sa iei cat mai mult pentru cat mai multe. Insa indiferent ca vrei sa gatesti, sa faci curatenie ori sa iti faci un tratament.

Cele mai lungi tuneluri din Romania. Tunelul rutier Capra-Balea de pe Transfagarasan, cel mai lung din tara, sapat in munte cu 20 de tone de dinamita

Romania ocupa un loc codas in Europa in privinta tunelurilor rutiere si feroviare. in anul 2015, cele mai lungi tuneluri raman cele construite in urma cu aproape un secol sau in perioada comunista. Singurul tunel de luat in seama, care ocupa locul trei in ceea ce priveste lungimea, a fost construit in anul 2004, pe drumul dintre Gheorghieni-Bicaz.

Furios si iute 7, locul trei in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei VIDEO

Lungmetrajul Furios si iute 7/ Fast and Furious 7 a depasit pelicula Razbunatorii/ The Avengers si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari pe plan mondial din istoria cinematografiei, scrie contactmusic. com, citat de Mediafax.

Planuia unul dintre cele mai mari atentate din istoria SUA. Tanarul recrutat de ISIS voia sa ucida 1.000 de oameni

Un tanar de 19 ani de peste ocean planuia sa ucida 1. 000 de americani, scrie presa straina. A fost arestat dupa ce i-a marturisit unui agent sub acoperire ca vrea sa isi procure o arma automata si sa.

Secretele oamenilor Ubisoft Romania - cum e viata cand construiesti cele mai populare jocuri din lume

Ubisoft Romania a fost poate prima divizie a unei mari companii internationale din domeniul tehnologiei care a aterizat in Romania. La noi s-a deschis primul birou de productie Ubisoft din afara Frantei, in 1992, iar astazi ramane una dintre povestile de succes din tara noastra. 200 de oameni, iar numarul creste, muncesc pentru dezvoltarea si testarea celor mai performante jocuri din lume.

Genele care i-au ajutat pe rusi sa supravietuiasca in cele mai grele conditii

Un nou studiu indica faptul ca un set de gene speciale i-au ajutat pe rusi sa supravietuiasca in cele mai grele conditii din Al Doilea Razboi Mondial. Odata cu invazia Uniunii Sovietice, principalul plan al Grupului de Armate Nord era avansareacatre Leningrad si capturarea orasului care purta numele parintelui revolutiei. Ajutati de catre aliatii lor [] Genele care i-au ajutat pe rusi sa supravietuiasca in cele mai grele conditii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )