Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai mari moschei din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari moschei din lume

La inceputul acestei luni, comunitatea musulmana din Romania a anuntat ca la Bucuresti se va construi cea mai mare moschee din Romania, pe o suprafata de 11. 000 de metri patrati. intr-o perioada in care islamul este tot mai des asociat cu jihadism si fundamentalism - liderii musulmani fac eforturi pentru a explica adevaratele principii ale religiei musulmane, promovand cele mai mari moschei din lume drept oaze de liniste si regasire spirituala. continuă pe Adevărul

Esti proaspat absolvent? Acestea sunt joburile unde vei avea cele mai mari sanse de angajare in aceasta vara

Dupa absolvirea facultatii, multi tineri care nu au experienta, nu au un job sau nu au trecut nici macar printr-un internship se simt derutati. Pentru ei exista, totusi, mii de locuri de munca. Iata posturile cu cele mai mari sanse de angajare in.

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Industria alimentara, in declin: cele mai mari 10 firme dupa cifra de afaceri au avut pierderi in 2014

Compania de cercetare Risco. Ro a realizat topul celor mai mari 10 companii din industria alimentara dupa cifra de afaceri inregistrata in anul 2014. Cei mai mari 5 jucatori din piata au inregistrat pierderi nete importante, iar profitabilitatea generala a jucatorilor din industrie pare sa depinda in mare masura de politicile interne ale firmelor respective, nu de sub-sectorul in care activeaza.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Cine are cele mai mari sanse sa castige alegerile pentru Primaria Chisinaului

Candidatul Partidului Socialistilor, Zinaida Greceanii, ar urma sa castige turul al doilea al alegerilor pentru Primaria Chisinaului cu 51% din voturi, invingandu-l pe primarul in exercitiu Dorin Chirtoaca, potrivit unui sondaj citat de PRO TV Chisinau.

Business Report: RCS RDS face una din cele mai mari tranzactii; Cum se vede seceta in birourile Ministerului Agriculturii. Este de 1.000 de ori mai restransa decat spun fermierii; Romanii - saraci fata de posibilitatile PIB

Italia, urmatorul copil bolnav al zonei euro; daca Grecia intra in incapacitate de plata, economia Italiei vede din nou recesiunea. Banii sunt blocati! Bancile grecesti limiteaza retragerile la 3. 000 de euro. Cand criza va veni, ATM-ul bancii tale nu va functiona la propriu, avertiza recent.

Morosanu, a 40-a victorie din cariera, la Superkombat World Grand Prix III: Sportivul roman s-a impus in fata celui mai inalt luptator din lume

Catalin Morosanu a obtinut a 40-a victorie din cariera, impunandu-se in fata olandezului Colin George, cel mai inalt luptator din lume, in cadrul Superkombat World Grand Prix III, eveniment ce a avut loc la.

Cei mai mari mafioti din istorie

Numele celor mai mari mafioti din istorie a produs teama in randul celor care traiau in apropierea lor, iar cei aflati la distanta i-au privit de multe ori ca personaje negative din povesti, cu toate ca actiunile lor criminale aratau ca traiesc in lumea reala.

Cum arata cea mai seducatoare femeie din lume? Ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele Angelinei Jolie

Femeia perfecta ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele actritei Angelina Jolie, potrivit unui studiu realizat de o clinica londoneza specializata in chirurgie estetica. Cea mai seducatoare.

VIDEO Cele mai frumoase locuri din judetul Bacau. Relaxare, tratament si spiritualitate in statiunile Slanic Moldova si Targu Ocna

Cele mai frumoase locuri din judetul Bacau. Turismul se bazeaza pe zonele de munte, bogate in izvoare minerale, cum sunt cele din Slanic Moldova si Targu Ocna. Printre obiectivele turistice mai putin vizitate se numara castele, lasate in paragina, dar si lacuri de acumulare formate artificial pe cursul Bistritei. Nu in cele din urma, bisericile si casele memoriale reprezinta o atractie pentru turistii veniti in scopuri religioase sau culturale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )