Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie. Ti se potriveste?

Antena3 Antena3,
Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie. Ti se potriveste?

Fiecare dintre noi are o latura ciudata, care uneori este data chiar de catre astre. Iata care sunt cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie: Berbec: Se sperie de orice. Taur: Poate fi. continuă pe Antena3

Cele mai ciudate lucruri pe care le ascund zodiile

Fiecare zodie are o latura ciudata care te va surprinde. in ciuda personalitatii sale, Berbecul poate fi speriat de unele lucruri destul de ciudate. Cu toate ca se da curajos initial, apoi tremura intr-un.

Cele mai ciudate semne care indica stresul. Mancarimile sunt extrem de neplacute si pot afecta serios viata

Stresul, considerat boala secolului XXI, poate avea simptome fizice ciudate si neplacute. Multe persoane merg la medic, dar analizele nu arata ca ar fi bolnave. Medicii spun ca nu trebuie sa ignoram faptul ca stresul ne poate afecta pe termen lung.

Cele mai reusite bancuri despre Ceausescu. De ce i-a placut dictatorului la vanatoarea de pliznoti

Nicolae Ceausescu este adesea invocat in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante care-l au in prim-plan pe fostul presedinte al Romaniei Socialiste.

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate a lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

Cele mai asteptate nunti de vedete ale anului

Cu atat de multe cupluri celebre indragite, 2018 se anunta a fi un an cu unele dintre cele mai fabuloase nunti de vedete. Iata cateva dintre cuplurile care se pregatesc sa faca pasul cel mare in perioada urmatoare.

Cele mai scumpe intelegeri de divort. Pace pe milioane de dolari!

Atunci cand vedetele aleg sa se desparta, nu numai ca fac milioane de fani sa sufere, dar mai si pierd mare parte din avere. Va prezentam cele mai celebre dar si cele mai scumpe intelegeri de divort.

EximBank structureaza una dintre cele mai mari facilitati de sustinere a exporturilor romanesti

EximBank a structurat una dintre cele mai mari si complexe facilitati de sustinere a exporturilor romanesti, asigurand si coordonand totodata o actiune de sindicalizare care, impreuna cu finantari din partea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare si Black Sea Trade and Development Bank, permite derularea unui amplu proiect de export romanesc in Grecia, in valoare de 88,2 milioane de dolari.

Interviu incendiar, la Antena 3. Cele mai importante dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, vor fi difuzate la Sinteza Zilei, miercuri, la ora 21:00

Cel mai asteptat interviu al anului va fi difuzat in aceasta seara la Antena 3. Sebastian Ghita face dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale.

Stephen Hawking a murit: Fizicianul a lasat o amprenta si in cultura pop prin aparitiile in unele dintre cele mai de succes seriale VIDEO

Respectat si apreciat pentru munca stiintifica si cel mai bine cunoscut drept una dintre cele mai stralucite minti din domeniul stiintei, Stephen Hawking, care a murit la 76 de ani, si-a castigat multi fani si datorita aparitiilor in unele dintre cele mai de succes seriale, stabilindu-si astfel eticheta de fizician al culturii pop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )