Libnet.ro
UNICEF

08:30

Interviu incendiar, la Antena 3. Cele mai importante dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, vor fi difuzate la Sinteza Zilei, miercuri, la ora 21:00

Antena3 Antena3,
Interviu incendiar, la Antena 3. Cele mai importante dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, vor fi difuzate la Sinteza Zilei, miercuri, la ora 21:00

Cel mai asteptat interviu al anului va fi difuzat in aceasta seara la Antena 3. Sebastian Ghita face dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Piata Unirii, un spatiu incarcat de istorie al Capitalei, in care s-au desfasurat cele mai importante evenimente legate de Unirea Principatelor de la 1859 (VIDEO)

Material realizat prin Programul Cultural Bucuresti - Centenar cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic. Cu fiecare pas pe care-l faci in Piata.

Sectorul cu cele mai importante cresteri si domeniul cu salarii de peste 6000 de lei pe luna

In luna ianuarie, castigul salarial mediu brut pe economie a fost in ianuarie de 4. 143 lei, iar cast.

Ministerul Finantelor explica declaratia unica. Una dintre cele mai importante modificari priveste veniturile din drepturile de autor

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul propriu proiectul fiscal care promite sa reduca aglomeratia de la ghisee. Este vorba de o declaratie unica care cuprinde sapte formulare si care vine cu o.

Interviu incendiar, la Antena 3. Sebastian Ghita: Negulescu imi pregatise o celula.

Cel mai asteptat interviu al anului a fost difuzat la Antena 3. Sebastian Ghita a facut dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale momentului: sefa.

Interviu incendiar, la Antena 3. Sebastian Ghita: Negulescu imi pregatise o celula

Cel mai asteptat interviu al anului a fost difuzat la Antena 3. Sebastian Ghita a facut dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale momentului: sefa.

Cele mai asteptate nunti de vedete ale anului

Cu atat de multe cupluri celebre indragite, 2018 se anunta a fi un an cu unele dintre cele mai fabuloase nunti de vedete. Iata cateva dintre cuplurile care se pregatesc sa faca pasul cel mare in perioada urmatoare.

Cele mai scumpe intelegeri de divort. Pace pe milioane de dolari!

Atunci cand vedetele aleg sa se desparta, nu numai ca fac milioane de fani sa sufere, dar mai si pierd mare parte din avere. Va prezentam cele mai celebre dar si cele mai scumpe intelegeri de divort.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )