Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai ciudate mituri despre caini. Al treilea o sa va surprinda

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate mituri despre caini. Al treilea o sa va surprinda

Poti sa le spui legende, mituri sau povesti de baba veche, insa nu le numi adevaruri, pentru ca nu sunt. Astazi demontam cele mai populare mituri despre caini. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu pescari. Ce zice o blonda cand este prinsa la pescuit fara permis

Glumele despre pescari starnesc mereu hohote de ras, iar pe seama acestora circula multe bancuri pe internet. Iata o selectie cu cele mai bune glume care ii au in prim plan pescarii.

Care sunt cele mai vizitate capitale din lume in 2019. Ce loc ocupa Bucuresti

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a studiat cautarile de hoteluri din 143 de orase-capitala din intreaga lume pentru a afla care sunt cele care atrag cei mai multi turisti si unde sunt cele mai mari si cele mai mici preturi pentru cazare.

Alexandru Cumpanasu: Cazul Caracal e una dintre cele mai mari tragedii din Romania. Nu vorbim doar de Alexandra, ci de fiecare copil al acestei tari

Alexandru Cumpanasu a declarat la Antena 3 ca ceea ce s-a intamplat la Caracal este una dintre cele mai mari tragedii care s-au intamplat vreodata in Romania, in ceea ce priveste interventia.

Amenintarea bolilor fara tratament. De unde provin cele mai grave afectiuni

Cele mai grave boli virale din ultima perioada provin din Africa si Asia. Toate aceste boli au in comun faptul ca sunt generate de virusuri care migreaza de la animale la om. Sida si Ebola provin din Africa si.

Stirile ProTV: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, distrusa din cauza pozelor pentru Instagram

Unul dintre cele mai cautate locuri din lume pentru amatorii de celebritate pe retelele de socializare aproape ca a fost distrus de turisti.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii.

WTA: Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesionist feminin de tenis WTA).

Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesioniste feminin de tenis WTA).

24 IT. Galaxy Note 10 a ajuns in Romania! Care sunt cele mai bune imbunatatiri ale telefonului

Este oficial: Galaxy Note 10 a ajuns si in Romania. Noua serie marcheaza doua premiere si numeroase imbunatatiri mai ales pe componenta video. Efectul bokeh, de profunzime iubit la fotografii este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )