Libnet.ro
UNICEF

06:00

Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem in ultimii 4 ani

România Liberă România Liberă,
Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii. continuă pe România Liberă

WTA: Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam in ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesionist feminin de tenis WTA).

Simona Halep, jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii 4 ani

Romanca Simona Halep este jucatoarea cu cele mai bune rezultate la turneele de Mare Slem din ultimii patru ani, potrivit unui clasament realizat de site-ul circuitului profesioniste feminin de tenis WTA).

Kate Middleton cele mai controversate momente

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, insa Kate Middleton nu duce lipsa de controverse. Ba din contra! Iata aici cateva dintre cele mai controversate momente ale Ducesei! .

Nativi cu minti sclipitoare. Top 4 cele mai inteligente zodii din horoscop: Prima e Fecioara

Le merge mintea la orice! Din punct de vedere astral, in ceea ce priveste inteligenta nativa, din cele 12 semne zodiacale, patru dintre ele se disting ca fiind cele mai destepte. Reactioneaza prompt in situatii dificile, au capacitatea de a gestiona corect cele mai grele probleme si gasesc intotdeauna solutii.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

453 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Ce tara ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 453 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri de munca sunt la cules de fructe, instalatori sau specialisti IT.

Cunoscuta revista franceza Madame Figaro considera Bucurestiul una dintre cele mai cool destinatii din Europa. De ce merita vizitat

Revista Madame Figaro, una dintre cele mai citite saptamanale din Franta, a publicat un amplu reportaj in care compara Bucurestiul cu Berlin si il considera o destinatie cool datorita autenticitatii sale.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Statul pune in dificultate si cele mai profitabile companii: Transelectrica a compensat cu greu suprataxele impuse

Una dintre cele mai profitabile companii de stat, Transelectrica, a anuntat ca a reusit sa compenseze suprataxele impuse de Guvern prin OUG 114, dar manifesta in continuare prudenta si responsabilitate in ceea ce priveste atingerea obiectivelor.

Cele mai mari premii din istoria tenisului sunt anul acesta la US Open 2019. Cati bani va incasa Simona Halep daca va castiga turneul de la New York

Turneul de la US Open incepe luni la New York, iar Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )