Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai ciudate muzee din Romania. in Gorj exista un muzeu al crucilor, iar in Harghita, un spatiu dedicat palariilor din paie

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate muzee din Romania. in Gorj exista un muzeu al crucilor, iar in Harghita, un spatiu dedicat palariilor din paie

In Romania exista o serie de muzee cu o tematica aparte, care sunt mai putin cunoscute si nu sunt incluse in circuitele turistice. continuă pe Adevărul

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Istoria fenomenului OZN la romani. Cele mai ciudate vizite ale extraterestrilor semnalate in tara noastra

Un grup de specialisti ufologi, reuniti intr-o asociatie, au facut o cronologie a obiectelor misterioase care ar fi survolat cerul tarii noastre, din cele mai vechi timpuri si pana astazi.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

Cele mai neobisnuite boli pe care le poti lua de la o iesire la iarba verde

Fie ca este vorba de o plimbare de o seara sau de un weekend cu cortul, te poti imbolnavi usor din motive banale, scrie descopera. ro, citand livescience. com. Iata cinci dintre cele mai ciudate.

Cum fura escrocii banii din bancomate si cat de repede sunt prinsi: metodele furculita si pisicuta, cele mai folosite

In ultimii ani anchetatorii au reusit sa identifice si sa aresteze mai multe persoane din Romania care castiga bani furand direct din bancomate. Cele mai folosite metode ale escrocilor sunt cunoscute in randul procurorilor sub numele de furculita si pisicuta.

Universitatile din Canada, cele mai mici taxe din tarile vorbitoare de engleza

Absolventii Universitatilor din Marea Britanie au datoriile cele mai mari la finalul studiilor, in comparatie cu absolventii universitatilor din alte tari vorbitoare de engleza, arata un raport al organizatiei de caritate educationala Sutton Trust, potrivit publicatiei The Guardian. Absolventii Universitatilor din Canada au datoriile cele mai mici.

URARI DE PASTE! Cele mai calde URARI DE PASTE pentru cei dragi

URARI DE PASTE Una dintre cele mai importante sarbatori din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru apropiere si momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )