Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai ciudate restaurante din lume. Lista localurilor-toaleta, a carciumilor-puscarie si a mancarurilor total bizare

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate restaurante din lume. Lista localurilor-toaleta, a carciumilor-puscarie si a mancarurilor total bizare

Majoritatea restaurantelor ciudate sunt in zona asiatica, insa in top se strecoara si cateva localuri din tari in care arta culinara presupune mai degraba eleganta decat decoruri si meniuri socante. continuă pe Adevărul

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

Cele mai scumpe vinuri din Romania reapar pe piata. Cu cat se vinde o sticla

Cele mai apreciate vinuri din tara pana in 1989, nelipsite de pe mesele imparatilor din Viena, vinurile de Lechinta, reapar pe piata. Numerosi viticulturi au accesat fonduri pentru.

Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

Fondatorul retailerului online Amazon. com,Jeff Bezos,a devenit cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. in.

Cum s-a distrus sistematic Ospataria, una dintre cele mai frumoase cladiri din Baile Herculane. A fost cea mai moderna constructie ridicata in Centrul Imperial

Una dintre cele mai frumoase cladiri din centrul localitatii Baile Herculane, lasata in paragina din anii 90, apartine Ministerului Apararii Nationale. Oficialii ministerului nici n-o repare, nici nu vor s-o cedeze. Este vorba de Pavilionul 6, fosta Ospatarie, cea mai impozanta cladire din Centrul Imperial.

Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7

Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest punct de vedere fiind Bucur Obor, Lujerului si Militari.

Care este cel mai primitor oras din lume? Este interzis sa mesteci guma

Potrivit unui nou clasament, nu este vorba de New Orleans, de Berlin sau de Stockholm, ci un loc in care mestecarea gumei este interzisa si mancatul sau bautul in metrou poate duce la o amenda destul de mare. Eeste vorba de Singapore, informeaza The Telegraph.

30 octombrie in istorie: URSS testeaza cea mai puternica bomba din lume. Americanii se cred invadati de martieni

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 30 octombrie .

Faze Tari: Autobuz cu usi de termopan, in capitala Bulgariei; Uluitor! Astia sunt cei mai scumpi pantofi din lume. Costa 15,1 milioane de dolari; Dupa ani de chin, un barbat a facut o operatie de micsorare a organelor genitale

Un gunoier a fost batjocorit pentru ca se uita la o vitrina cu bijuterii. Este umitor i s-a. Si-a ignorat mama toata viata, dar dupa moartea ei a cautat intr-o lada veche. A inceput sa planga ca.

Roger Federer l-a intrecut pe Novak Djokovici si a deveni jucatorul cu cele mai mari premii din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Mesaj dur pentru politicieni, transmis de una dintre cele mai puternice galerii din tara, legat de detinutii eliberati din puscarii si de tragedia Colectiv

Galeria Petrolului Ploiesti, una dintre cele mai puternice din tara, a transmis un mesaj dur politicienilor la ultimul meci al lupilor de pe teren propriu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )