Libnet.ro
UNICEF

19:00

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Adevărul Adevărul,
Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari. continuă pe Adevărul

Topul celor mai mari companii din Nord-Vestul Romaniei

Mol Romania, Silcotub si Eaton Electro Productie sunt cele mai mari companii din zona nord-vest a Romaniei, in functie de cifra de afaceri raportata pe 2014, conform datelor oferite de platforma RisCo.

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde.

Business Report: Topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania; Banca Nationala a vandut monede de colectie de aur si argint in valoare de zeci de milioane de euro; Cel mai asteptat BlackBerry: Venice cu Android, in toamna

Petrolul la 40 de dolari barilul ar putea fi marea schimbare pentru Rusia. Daca pretul petrolului scade sub 40 de dolari barilul, Banca Centrala a Rusiei. Adio, dar raman cu tine: unde sunt chinezii, domnule Ponta?Cand prim ministru al guvernului roman era Adrian Nastase si presedinte al tarii Ion Iliescu.

Cine sunt angajatii de la stat cu cele mai mari venituri

In timp ce majoritatea bugetarilor se lupta pentru salarii mai mari, exista angajati care n-au grija zilei de maine. Ba mai mult, salariile pe care acestia le primesc ar putea face invidios orice angajat de la.

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Castele medievale, bai termale si un palat care a fost comparat cu Versailles

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Palate elegante, malurile pitoresti ale Dunarii, baile termale si castelele medievale, iata doar cateva dintre obiectivele turistice deosebite, pe care calatorii le pot descoperi in Ungaria.

Cele mai izolate orase din lume. Cum este viata in aceste localitati, situate la mii de kilometri distanta de alte asezari umane

In jungla Amazonului, in Tibet, Groenlanda sau langa vulcanii din Rusia, iata amplasarea unora dintre cele mai izolate orase din lume. Publicatia Guardian prezinta destinatii turistice inedite, la care se ajunge insa destul de greu.

REVISTA PRESEI. Cum arata topul oraselor romanesti cu cele mai accesibile locuinte

Din ziarele de joi, aflam ce parere au politicienii despre proiectul legislativ care le-ar putea permite primarilor care au primit condamnari cu suspendare sa isi pastreze mandatele, in 1990, din ordinul lui Ion Iliescu, s-au aruncat 2. 200 de fiole cu substante chimice de lupta, asupra populatiei Capitalei, dar si care este topul oraselor cu cele mai accesibile locuinte din Romania.

Filme de comedie. Cele mai bune pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa se relaxeze in fata televizorului in seara aceata au la dispozitie, in programul TV, cateva filme de comedie care merita urmarite.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )