Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai cool manichiuri de la Premiile Oscar!

ADPM ADPM,
Cele mai cool manichiuri de la Premiile Oscar!

De la Angelina Jolie sau Lupita Nyongo si pana la Kerry Washington ori Maria Menounos, iata ce staruri se pot mandri cu cele mai cool manichiuri de la Oscarurile de anul acesta!. continuă pe ADPM

Spectacolul Maestrul si Margareta de la Sibiu are cele mai multe nominalizari la Premiile UNITER

Teatrul National Radu Stanca Sibiu a fost nominalizat, cu spectacolul Maestrul si Margareta, la cinci categorii: Cel mai bun spectacol, Cel mai bun regizor: Zoltan Balasz, Cel mai bun scenograf: Velica Panduru si Zoltan Balasz, Cel mai bun actor in rol principal: Marius Turdeanu, Cea mai buna actrita in rol principal: Mariana Mihu. Urmatoarea reprezentatie a spectacolului va avea loc joi, 13 martie, de la ora 19.

Ce au imbracat barbatii la Premiile Oscar 2014

An de an, celebritatile se straduiesc sa faca o impresie cat mai buna pe covorul rosu, la decernarea Premiilor Oscar! In timp ce actritele de la Hollywood isi etaleaza cele mai frumoase rochii si bijuterii, nici barbatii nu se pot lasa mai prejos. Pentru acest eveniment de prestigiu, majoritatea opteaza pentru smoking-uri elegante, intr-un joc cromatic de alb si negru sau pentru nuante clasice de gri si albastru regal.

Bucurestiul, printre cele mai ieftine orase ale lumii. Singapore, Paris si Oslo, cele mai scumpe

Viata in Bucuresti este printre cele mai ieftine dintre marile orase ale lumii, scrie CNN. Sondajul anual arata ca Bucuresti este pe locul 125, dintr-un total de 131 de orase luate in calcul, la egalitate.

Peste 13.000 de posturi vacante in tara. In ce domenii gasiti cele mai multe joburi

Peste 13. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Salariul net, in declin. Sectoarele cu cele mai mari scaderi

Castigul salarial mediu net a scazut in ianuarie cu 7,7% 135 lei) fata de luna anterioara, la 1. 625 lei, ca urmare a primelor acordate in decembrie, dar si incasarilor mici sau angajarilor pe bani mai putini, cele mai mari reduceri inregistrandu-se in.

Recordul pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan, criticat de societatea civila: e o chemare dezgustatoare si umilitoare

Initiativa unui mall din Cluj de a intra, pe data de 8 Martie, in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan este criticata de Grupul de initiativa cetateneasca S. S Societate Organizata Sustenabil) si de Fundatia Desire pe motiv ca aduce o abordare consumerista si vulgara Zilei Internatonale a Femeii.

Romania, printre cele mai slabe tari din UE la cercetare si inovare. Vezi topul tarilor in materie de inovare

Suedia este pe primul loc in Uniunea Europeana la inovare si cercetare, cu cele mai mari investitii in acest domeniu, a anuntat Comisia Europeana. Ea este urmata de Danemarca, Germania si Finlanda, se arata in raportul tabloului de bord al Uniunii.

Peste 124.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 124. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana miercuri seara, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei.

Rezultate Simulari Evaluarea Nationala 2014 Topul judetelor cu cele mai mari note la simulare

Clasamentul judetelor dupa media la simularea Evaluarii Nationale 2014 este deschis de municipiul Bucuresti, care a inregistrat cea mai mare 'promovabilitate': 64,2% dintre elevii de clasa a VIII-a din Capitala au avut medii peste 5 la simulari. Urmeaza Braila, Cluj, Galati, Alba si Suceava unde peste 55% dintre elevi au avut medii de trecere. La polul opus, cele mai slabe rezultate s-au inregistrat in Calarasi - 'promovabilitate' de 34,2%, Caras-Severin, Tulcea, Botosani si Arad. Ministerul Educatiei a publicat rezultatele de la simularea Evalurii Nationale. Vezi in articol clasamentul judetelor dupa media la simulare, clasamentul judetelor dupa media la Limba romana, Matematica si Limba materna.

Cele mai bune glume dupa condamnarile din dosarul Transferurilor: Copos s-a dus sa se scoata de la intretinere

Personaje influente in fotbalul romanesc, vocale dar si foarte conflictuale. Condamnarea lor in Dosarul Transferurilor a generat astfel un val de ironii si glume. Citeste cele mai haioase glume de pe site-urile de socializare si Times New Roman, Kamikaze , Academia Catavencu sau GSP. Pancu si ceilalti jucatori saraci de la Rapid: Tot astia au noroc! Casa si masa asigurate.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )