Libnet.ro
UNICEF

14:30

Spectacolul Maestrul si Margareta de la Sibiu are cele mai multe nominalizari la Premiile UNITER

Adevărul Adevărul,
Spectacolul Maestrul si Margareta de la Sibiu are cele mai multe nominalizari la Premiile UNITER

Teatrul National Radu Stanca Sibiu a fost nominalizat, cu spectacolul Maestrul si Margareta, la cinci categorii: Cel mai bun spectacol, Cel mai bun regizor: Zoltan Balasz, Cel mai bun scenograf: Velica Panduru si Zoltan Balasz, Cel mai bun actor in rol principal: Marius Turdeanu, Cea mai buna actrita in rol principal: Mariana Mihu. Urmatoarea reprezentatie a spectacolului va avea loc joi, 13 martie, de la ora 19. continuă pe Adevărul

Peste 100.000 de cereri de inscriere la clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 103. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana luni seara, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Metro CashCarry a ajuns la 700 de magazine de proximitate. In ce judete sunt cele mai multe unitati

LaDoiPasi, programul de franciza dezvoltat de catre Metro CashCarry Romania, devine cea mai mare retea de magazine de proximitate din tara, fiind reprezentata in fiecare judet din Romania. La doi ani de la lansarea pe piata, peste 700 de.

Politia, cu ochii pe ilegalitati. Cele mai multe nereguli au fost comise de soferi

Ca sa previna producerea oricaror fapte antisociale, politistii calaraseni au iesit in teren, in perioada 28 februarie 2 martie, zonele vizate fiind discotecile si barurile din mediul rural.

Vrancea: Mai multe localitati au fost afectate de alunecari de teren

Mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de alunecari de teren, iar un batran a fost evacuat din casa, relateaza Mediafax. Cele mai mari probleme s-au inregistrat in comunele Gura.

Cele mai importante modificari fiscale introduse peste noapte prin OUG

Cele mai recente modificari la Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, operate ca de obicei prin ordonanta de urgenta si fara prea multe consultari, reusesc de aceasta data sa aduca si unele beneficii in contul contribuabililor din Romania.

Hyundai face unul dintre cele mai mari recall-uri auto din tara: aproape 10.000 de masini

Hyundai va rechema peste 9. 900 de masini din mai multe modele pentru posibile probleme la contactorul de frana, probleme ce pot cauza erori de functionare la luminile de frana, dar si aprinderea unor martori din bord. Printre modelele vizate se numara i30 si Tucson. Nu s-au inregistrat accidente legate de aceste defecte. Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an se numara Mitsubishi, Nissan, Toyota si Mercedes-Benz.

Perchezitii DIICOT in mai multe judete: Zeci de persoane, suspectate de camatarie

Descinderi ale DIICOT la camatarii din judetul Ialomita! Procurorii au verificat peste 130 de locuinte. Percheziti au avut loc in mai multe judete, printre care si Constanta, Brasov, Galati, Ilfov, dar si.

Doi barbati din Craiova, retinuti dupa ce au exploatat sexual mai multe tinere

Craiovenii sunt acuzati ca au fi traficat mai multe tinere, in Anglia, in scopul exploatarii sexuale. Tinerii au fost retinuti si sunt acuzati de trafic de persoane.

Bucurestiul, printre cele mai ieftine orase ale lumii. Singapore, Paris si Oslo, cele mai scumpe

Viata in Bucuresti este printre cele mai ieftine dintre marile orase ale lumii, scrie CNN. Sondajul anual arata ca Bucuresti este pe locul 125, dintr-un total de 131 de orase luate in calcul, la egalitate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )