Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai cool poze ale lui Smiley de pe Instagram!

ADPM ADPM,
Cele mai cool poze ale lui Smiley de pe Instagram!

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, motiv pentru care, astazi, ADPM va propune sa va delectati cu cateva dintre cele mai cool fotografii postate de el, de-a lungul timpului, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

Iata o galerie foto extrem de interesanta cu ipostaze inedite si haioase in care vedete precum Reese Witherspoon, Sofia Vergara si Robert Downey Jr. au fost surprinse in ultimele zile! Sunt cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! .

A murit una din cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

A murit una dintre cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

Cele mai bizare hoteluri si localuri din Japonia: camerele pentru plans si cafeneaua pentru giugiuleala

Japonezii sunt renumiti pentru preferintele destul de neobisnuite care tin de cele mai diverse aspecte ale vietii de zi cu zi. Din aceasta categorie fac parte hotelurile si localurile cu tematici dintre cele mai ciudate.

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, darnoi le-am cautat pe cele mai interesante sivi le prezentamaici. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze permanent capacitatea unui telefon de a face poze sub apa, atunci cand este cazul. intr-adevar, sunt anumite modele care pot scoate cadre remarcabile sub apa, [] Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante secrete ale creierului. Cum ne putem antrena mintea sa vindece boli

Prof. dr. Leon Zagrean,seful Catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, din Bucuresti si fondatorul primului laborator de Neurostiinte din Romania, vine la Adevarul Live de la ora 15. 00 sa ne explice cat de puternica este mintea umana si unde in creier este localizata capacitatea de vindecare a organismului.

Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat cateva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merita cumparate pentru configuratia si performantele de care au dat dovada. Cele mai bune telefoane cu Windows Phonenu trebuie sa fie cele mai scumpe, dat fiind ca sistemul de operare este mai bine optimizat decat Android. Chiar daca Windows Store nu are la fel [] Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai dulci soiuri de mere care se cultiva in Romania

Cele mai dulci soiuri de mere. Cercetatorii de la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare anuntau in 2013 ca merele romanesti sunt mai gustoase decat merele obtinute in Turcia, Italia sau Polonia. Iar vestitele mere de Voinesti reprezinta o dovada in acest sens. Iata care sunt cele mai dulci soiuri de mere romanesti sau care se cultiva in Romania.

Cele mai linistite statiuni de pe litoral. Unde sa petreci zile de relaxare la malul marii

1 Mai a fost prima zi din sezonul turistic, cand fiecare roman s-a bucurat de vacanta. Fie ca te relaxezi pe nisip, fie ca alegi o odihna activa, esti mereu binevenit pe litoral. De la un capat la altul, litoralul Marii Negre te poarta in lumi diferite: din raiul salbatic de la Vadu, la boema din Vama Veche, va prezentam cele mai linistite statiuni de pe litoral.

Cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand gatim

Chiar si cele mai pricepute gospodine fac uneori greseli grave atunci cand gatesc. Pentru a evita un adevarat dezastru culinar, trebuie sa stim cum sa evitam aceste erori frecvente, scrie Huffington Post.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )