Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

ADPM ADPM,
Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

Iata o galerie foto extrem de interesanta cu ipostaze inedite si haioase in care vedete precum Reese Witherspoon, Sofia Vergara si Robert Downey Jr. au fost surprinse in ultimele zile! Sunt cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! . continuă pe ADPM

Cele mai amuzante legi ale lui Murphy

Legile lui Murphy au la origine o persoana reala. Inginerul american Edward Aloysius Murphy Jr. lucra in 1949 la Institutul de Tehnologie al Fortelor Aeriene Americane, cand a declarat despre asistentul sau: daca exista vreo posibilitate de a gresi, o va face. Pornind de la acest enunt, singurul original, s-au dezvoltat nenumarate legi de acest tip. Iata care sunt cele mai amuzante legi ale lui Murphy.

A murit una din cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

A murit una dintre cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astazi, acesta poate fi cumparat la un pret redus. Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reusit portari ale unui joc si este disponibil acum la un pret redus atat pe Google Play, cat [] Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Meteo. Temperaturi de pana la 30 de grade, in primele doua zile ale saptamanii

Vremea va continua sa se incalzeasca in primele doua zile ale saptamanii viitoare, cu temperaturi maxime ce vor atinge, luni, valori de pana la 28 de grade, iar marti se vor inregistra izolat chiar si 30 de grade Celsius, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, conform Mediafax.

Cele mai bune carti de business ale anului 2015

O maxima economica spune ca exista cinci feluri de firme: cele care actioneaza, cele care cred ca actioneaza, cele care urmaresc cum actioneaza altii, cele care se intreaba ce se intampla si cele care nu au habar ca se intampla ceva. Dar care e care? Adevarul va propune sa cititi cele mai bune carti de business ale anului 2015 pentru a gasi raspunsurile.

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul timpului, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane care urmau sa devina unele dintre cele mai importante capodopere literare ale lumii si care reprezinta azi lecturi obligatorii, in ciuda etichetelor primite in diverse perioade.

Halep, o stea tot mai mare: Simona a ajuns pe coperta uneia dintre cele mai importante reviste din lumea tenisului

Cu trei turnee castigate in 2015 si cu doua semifinale jucate la Miami si la Stuttgart, constanteanca de 23 de ani e printre cele mai mari vedete ale sportului alb.

Cele mai frumoase sate din Europa

Cele mai frumoase sate din Europa par desprinse parca din filele cartilor de basme cu care am crescut. insa in cazul multor dintre cele mai frumoase sate din Europa, peisajele mirifice au fost deopotriva o binecuvantare si un blestem - afluxul de turisti le-a transformat din oaze de liniste in destinatii fierbinti. Acum, specialistii au intocmit un nou top cu cele mai frumoase sate din Europa.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj, cele mai putine in Bacau

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Salaj, Mehedinti si Caras-Severin, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )