Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai cunoscute manastiri din Romania care poarta hramul Adormirea Maicii Domnului

Adevărul Adevărul,
Cele mai cunoscute manastiri din Romania care poarta hramul Adormirea Maicii Domnului

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului 15 august) este un bun prilej pentru credinciosii ortodocsi sa mearga in pelerinaje la manastiri care au acest hram. Unele locuri au devenit deja adevarate atractii, zeci de mii de oameni participand la slujbele oficiate cu acest prilej. continuă pe Adevărul

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Autobuz decapotabil pentru turistii care viziteaza unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Cat costa biletul

Decapotabil si fara geamuri laterale, un autobuz turistic ii va purta pe vizitatorii unui oras din Romania pe la cele mai importante obiective pentru a le oferi ocazia sa vada cat mai bine imprejurimile.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

FOTO Sexy si rea: Halep intalneste una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin. Cine e Alja Tomljanovici

De ocupanta locului 58 mondial s-a auzit mai mult in ultimele zile in Romania, dupa ce le-a eliminat, pe rand, pe Sorana Carstea 52 WTA) si pe Irina Begu 55 WTA) la Cincinnati.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

Emotionanta poveste a eroului de razboi salvat de sora Regelui Carol al II-lea si care a ajuns unul dintre cei mai longevivi primari din Romania

Provenit dintr-o familie extrem de saraca, Ion Vasile a avut o viata demna de un roman. A lucrat ca zilier ani de zile, a luptat in Al Doilea Razboi Mondial, a fost salvat de sora Regelui Carol al II-lea de la amputarea bratului drept, iar ulterior a ajuns primarul comunei argesene Cosesti, pe care a condus-o 30 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi edili din Romania.

Rusii DAU TARCOALE: 6 BOMBARDIERE, interceptate de avioanele britanice din Romania deasupra Marii Negre

A fost stare de alerta deasupra Marii Negre. Sase bombardiere rusesti au fost interceptate de catre avioanele de vanatoare britanice din Romania care securizeaza spatiul aerian al NATO, a anuntat Royal Air.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )