Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Adevărul Adevărul,
Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Cele mai dure lovituri din K1. Cea mai spectaculoasa, dar si periculoasa metoda de a incheia un meci in sporturile de contact este KO-ul, procedeu provocat intotdeauna de lovituri naprasnice cu pumnii sau picioarele executate de un combatant, care il trimit pe adversar la podea. continuă pe Adevărul

Cele mai periculoase orase din lume

Cele mai periculoase orase din lume includ, preponderent, localitati din America Latina si din zonele de conflict ale Asiei.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Gazele si carbunii incing negocierile cu FMI. Calendarul liberalizarii si situatia CE Hunedoara, cele mai fierbinti teme din energie in discutiile de luni

Delegatia Fondului Monetar International vrea sa reluam liberalizarea preturilor la gazele pentru populatie si sa lichidam Complexul Energetic Hunedoara, care detine minele din Valea Jiului. Discutiile, ajunse sambata in impas, vor fi reluate luni.

Misterele din Hoia-Baciu, una dintre cele mai infricosatoare paduri din lume. Povesti cu OZN-uri si voci ciudate care te cheama

Iubitorii de adrenalina pot incerca o plimbare nocturna, alaturi de ghizi, in padurea Hoia Baciu din Cluj. inca din anii 60, in zona a fost semnalata aparitia unor OZN-uri,iar in 2013 jurnalistii de la BBC au inclus-o pe lista celor mai bantuite paduri din lume.

Legenda Cetatii Ardud si a Bisericii din Acas, doua dintre cele mai tulburatoare povesti ce vin din negura vremurilor

Una dintre cele mai vechi cetati din judetul Satu Mare isi datoreaza popularitatea turistica unei legende care o are in prim plan pe fata principelui Francisc Rakoczi. De aceasi notoriotate se bucura si biserica din Acas cu o vechime de peste 800 de ani si o istorie plina de momente dramatice.

Cele mai rele rase de caini: patrupede care pot deveni periculoase

Cele mai rele rase de caini includ nu doar patrupedele care si-au castigat renumele de fiare prin aspectul fioros, ci si caini aparent dragalasi. in cadrul emisunii The Dog Whisperer, realizata de celebrul dresor Cesar Milan, a fost realizat un sondaj cu participarea a peste 10. 000 de telespectatori care detin caini, prilej pentru ca acestia sa voteze cele mai agresive rase de caini.

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

De la cele mai vechi modele de Motorola sau Nokia si pana la nou noutele iPhone-uri, iata care sunt cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor! .

Grammy 2015. Cele mai amuzante, penibile si controversate momente, in GIF-uri

Grammy 2015. Cea de-a 57-a gala a premiilor Grammy a oferit o serie de momente amuzante, dar si penibile in care cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale au stralucit sau au rosit. Adevarul va prezinta cele mai interesante momente ale galei premiilor Grammy 2015 intr-o serie de GIF-uri.

Cele mai bune smartphone-uri mici

Multi utiilizatori de smartphone-uri sunt melancolici dupa perioada in care device-urile lor nu aveau ecrane mai mari de 5 inci. Era epoca unui telefon de dimensiunea iPhone-ului. intre timp, norma s-a mutat catre 5,5 - 6 inci. Va prezentam cele mai bune telefoane cu ecrane mici.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )