Libnet.ro
UNICEF

21:15

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Hotnews Hotnews,
 Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile. continuă pe Hotnews

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Swiss Leaks: Una din cele mai mari banci elvetiene, acuzata ca a ajutat inclusiv romani sa faca evaziune fiscala

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Swiss Leaks: Un roman a ascuns peste 800 de milioane de dolari, ajutat de una din cele mai mari banci elvetiene

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Romania noului val, unul dintre cele mai provocatoare proiecte editoriale colaborative: Cartea constituie un puternic semnal ca Romania este capabila sa produca elite

Volumul Romania noului val reuneste in premiera viziunile despre viitor a 77 de tineri de succes, antreprenori, lideri emergenti din Generatia Y cu varste sub 40 de ani), scrie noulval. ro. Cartea este una.

Cele mai mari tepe de pe internet. Virusul Politia Romana blocheaza calculatorul si a ucis oameni

Cele mai mari tepe de pe internet includ virusi care pot sa-ti blocheze calculatorul si sa-ti ceara rascumparare. Acestia sunt singurii care au facut si victime pana acum in istorie. Ransomware sau virusul Politiei Romane sunt printre cei mai periculosi .

Mai tari decat americanii si multe alte tari dezvoltate: Romania, din nou in topul tarilor cu cele mai mari viteze la Internet

Romania revine din nou atentia globala in ceea ce priveste viteza la Internet, depasind cu mult state dezvoltate precum SUA sau tari din Europa de Vest. Cel mai recent raport al Akamai, serviciu care centralizeaza date referitoare la conexiunile la.

Brasovul nu primeste bani de Guvern desi este unul dintre cei mai mari contribuabili. Sumele merg la judetele considerate sarace

In 2015 se estimeaza cu bugetul Brasovului va fi de 700,9 milioane de lei mai mare decat anul trecut cand a fost 566 de milioane de lei. Guvernul nu da bani Brasovului pe motiv ca suntem in oras bogat.

Legenda Cetatii Ardud si a Bisericii din Acas, doua dintre cele mai tulburatoare povesti ce vin din negura vremurilor

Una dintre cele mai vechi cetati din judetul Satu Mare isi datoreaza popularitatea turistica unei legende care o are in prim plan pe fata principelui Francisc Rakoczi. De aceasi notoriotate se bucura si biserica din Acas cu o vechime de peste 800 de ani si o istorie plina de momente dramatice.

Premiera saptamanii: Boyhood, unul dintre cele mai importante filme ale deceniului

Filmul Boyhood: 12 ani de copilarie are astazi premiera in cinematografele din Romania. Filmat pe o durata de 12 ani in care regizorul Richard Linklater urmareste evolutia personajului Mason, pelicula a fost apreciata la scara larga pentru realismul imprimat fotografiei panoramice a adolescentei.

Faze tari: Cele mai mari secrete ale omenirii ascunse in arhivele secrete ale Vaticanului; Rechinul gigant descoperit pe o plaja din Filipine. Face parte dintr-o specie rara, care poate trai si 100 de ani; In Rusia a fost descoperita o noua specie de rep

O noapte cu o starleta, recompensa unei firme de IT din China pentru angajatul anului. O firma de IT din China ofera drept bonus celui care va fi ales angajatul anului o noapte cu o starleta porno. Compania Quhoo 360 ii va pune la dispozitie norocosului angajat o seara cu starleta. O rusoaica de 81 de ani a fost ucisa de trei pachete de unt! Moartea unei rusoaice de 81 de ani a cutremurat intreg mapamondul. Femeia, care era o supravietuitoare a asediului din Leningrad, din Al Doilea Razboi Mondial, a murit in arestul politiei, unde se afla pentru ca ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )