Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai elocvente exemple de manipulari pe internet

Antena3 Antena3,
Cele mai elocvente exemple de manipulari pe internet

In cadrul editiei de joi a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat mai multe exemple de manipulare, atat prin intermediul televiziunii, cat si prin intermediul internetului. Manipularea Mihai Cofariu -. continuă pe Antena3

Mirel Stanescu, fost detinut politic: Cele mai cumplite amintiri din viata mea le am de la Periprava. Eram umiliti in ultimul hal

Cele mai cumplite amintiri din viata mea le am de la Periprava. Eram umiliti in ultimul hal, si-a amintit fostul detinut politic Mirel Stanescu in cadrul emsiunii La ordinea zilei de la Antena 3. Povestea.

FOTO Cele mai frumoase zece sate ale Romaniei. Localitatile vor fi admirate de un milion de turisti

Carpatair Magazine, impreuna cu Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania www. satefrumoase. ro), va invita sa redescoperiti traditiile, portul si farmecul celor mai frumoase sate din Romania.

FOTO VIDEO Cele mai trendy pensionare din lume

Frumusetea nu are varsta si nu cunoaste inhibitii. Aceasta pare sa fie deviza celor sase femei desemnate de presa straina drept cele mai trendy pensionare din lume, care nu se sfiesc sa defileze in haine tineresti si nici sa-si fluture, in fata reflectoarelor, pletele albe.

Romania are cele mai mari PIERDERI din UE la TVA necolectat.

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, transmite Mediafax. Romania, Grecia si Letonia sunt tarile cu cele mai mari pierderi din TVA neincasat raportate la PIB, scrie cotidianul francez. Grecia a pierdut 9,8 miliarde de euro in 2011, iar Letonia 1 miliard de euro, potrivit unui document al Comisiei Europene .

Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii si este practicat de marea majoritate a oamenilor. Topul de mai jos va dezvaluie 10 dintre cele mai putin obsinuite, dar in acelasi timp, fascinante lucruri.

Top 10: cele mai sigure sosele din lume

Europa are cele mai sigure sosele din lume, toate tarile din top zece sunt europene si au o rata de accidente mortale sub 5 din 100. 000 de cazuri, reiese Raportul global 2013 privind siguranta rutiera. Romania nu face parte din acest clasament, fiind.

Rusii pun la bataie 3 MLD. euro pentru a construi in Paris cele mai inalte turnuri din Europa

Dezvoltatorul imobiliar rus Hermitage va construi la Paris cele mai inalte turnuri din Europa, devansand emblematicul Shard din Londra, intr-un complex de birouri si apartamente de lux care va mobiliza investitii de aproximativ 3 miliarde.

Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Noul format al Champions League a debutat in 1992, iar de atunci competitia a crescut enorm din punct de vedere financiar. Manchester United este formatia cu cele mai mari incasari peste 470 de milioane de euro), englezii fiind urmati de Bayern Munchen peste 442 de milioane de euro). Barcelona si Real Madrid se afla doar pe trei, respectiv patru.

[P] Unul din cele mai luxoase cluburi de poker din Europa se deschide vineri la Bucuresti

PokerFest, un brand 100% romanesc, va inaugura Vineri seara, 20 septembrie, in incinta hotelului Pullman unul din cele mai luxoase cluburi din Europa siva organiza in Octombrie un mare turneu european la Budapesta, iar in Noiembrie unul in Caraibe, la Saint Martin.

Cele mai sinistre minciuni ale presedintelui Basescu - de la demisia in cinci minute la intalnirile cu romanii in Piata Universitatii

Demisia in cinci minute, intalnirea cu romanii o data la trei luni in Piata Universitatii sau iesirea Romaniei din recesiune sunt cateva dintre cele mai sinistre minciuni ale presedintelui spune de-a lungul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )