Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai fericite zodii din 2018 pentru horoscopul chinezesc. Vezi daca te afli printre ele

Antena3 Antena3,
Cele mai fericite zodii din 2018 pentru horoscopul chinezesc. Vezi daca te afli printre ele

Zodia Cainelui este cea care guverneaza noul an chinezesc, care va incepe la Luna noua din 16 februarie. Elementul primordial va fi Pamantul si toate zodiile chinezesti care sunt nascute in anii de Pamant. continuă pe Antena3

VIDEO Peisaje ravasitoare pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, afectat de cutremure si taifunuri

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume strabate Insula Taiwan si are mai bine de 50 de ani de cand a fost dat in folosinta.

Aventura cu de toate printre misterele Mexicului. Cat costa calatoria intr-una dintre cele mai exotice tari ale lumii

Sabin Ciornea 28 de ani), din Ploiesti, de profesie jurnalist, a visat inca de pe bancile liceului sa ajunga sa petreaca noaptea dintre ani pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Si-a indeplinit visul la finalul anului trecut, astfel ca, in ajunul Craciunului, ateriza pe aeroportul din Mexico City si de aici, cinci zile mai tarziu, in Cozumel, o insula salbatica din Marea Caraibilor.

Femeile sunt mai fericite singure: implicarea in relatii, o sarcina dificila

Femeile sunt mai fericite atunci cand nu sunt implicate in relatii, decat barbatii. Noi studii scot la iveala ca viata de cuplu a inceput sa reprezinte o sarcina dificila pentru femei.

YouTube, unul dintre cele mai bune instrumente de marketing pentru micile afaceri

Aproape toate afacerile, de la mici la mari, au o pagina de Facebook pentru a fi prezente in mediul online. O alta parte dintre acestea folosesc si alte platforme de social media, insa discutia pe acest subiect este adesea limitata la Facebook, Instagram si poate Twitter.

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Bursele americane, intr-una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara

Bursele din Statele Unite ale Americii au incheiat, vineri, una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara izbucnita cu zece ani in urma, in pofida faptului ca actiunile de pe Wall Street au revenit pe crestere in ultima ora din sesiunea de vineri, care a fost una volatila. Evolutiile de pe pietele din SUA sunt generate de temerile legate de viitoarele majorari de dobanda asteptate pe fondul avansului inflatiei. Cifrele oficiale privind inflatia vor fi publicate in 14 februrarie.

Peste 27.800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national. Care sunt meseriile cele mai cautate

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si.

Cele mai interesante accesorii (genti si pantofi) de la New York Fashion Week

In cadrul primelor prezentari de moda de la New York Fashion Week am putut remarca accesorii superbe, memorabile, purtate de modele pe catwalk. Iata doar cateva dintre acestea.

Cele mai difuzate piese romanesti la radio in luna ianuarie VIDEO

In prima luna din an, piesele unor artisti ca Lidia Buble, Feli Vanotek, Irina Rimes si Carlas Dreams s-au bucurat ce de cele mai multe difuzari la radiourile din Romania.

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )