Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai fermecatoare trasaturi ale zodiilor, spuse de Mihai Voropchievici

Antena3 Antena3,
Cele mai fermecatoare trasaturi ale zodiilor, spuse de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse care sunt cele mai fermecatoare trei calitati ale fiecarei zodii. Berbec: nebunie, spontaneitate, sinceritate Taur: rafinat, spirit. continuă pe Antena3

Cele mai eficiente diete ale vedetelor

Beyonce a slabit 13 kilograme in doar trei saptamani de la nastere cu ajutorul unei diete aproape vegetariene. A renuntat la carbohidrati si la carnea rosie, mancand doar peste sau piept de pui si foarte mu.

Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Desi au impresia ca se iubesc, exista cateva cupluri de zodii care pur si simplu nu pot fi impreuna. Rac si Leu - in timp ce nativul Rac este emotional si da totul in dragoste, nativul Leu are multe.

Stephen Hawking: patru dintre cele mai vandute carti ale renumitului fizician

Renumitul om de stiinta britanic Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata in locuinta sa din Cambridge, insa a lasat in urma teorii si contributii majore in domenii precum cosmologie, relativitatea generala si mecanica cuantica ce au influentat.

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune ca isi vor primi rasplata de fericire in acest an. Gemeni - Daca la inceputul anului aveai toate motivele sa fii tristsi sa suferi de depresie, afla.

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

Interviu incendiar, la Antena 3. Cele mai importante dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, vor fi difuzate la Sinteza Zilei, miercuri, la ora 21:00

Cel mai asteptat interviu al anului va fi difuzat in aceasta seara la Antena 3. Sebastian Ghita face dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale.

Pierdere uriasa pentru CSM Bucuresti. Unul dintre cele mai bune jucatoare din istoria clubului si-a anuntat plecarea

Calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti se va desparti de una dintre cele mai bune jucatoare pe care le are.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri d.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor, a declarat sambata ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Bucurestiul - unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti

Capitala Romaniei ramane in continuare unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti, arata un studiu publicat, ieri, de Economist Intelligence Unit EIU).

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )