Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frecvente doua greseli pe care le fac barbatii atunci cand poarta costum

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente doua greseli pe care le fac barbatii atunci cand poarta costum

Dupa ce a imbracat clienti celebri precum George H. Bush si George W. Bush, Colin Hunter, CEO al marcii dedicate barbatilor Alton Lane incearca sa ii invete pe barbati sa evite nenumaratele greseli la care sunt predispusi atunci cand poarta costum. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Gravida

Ce fac oltencele ca sa nu ramina gravide? impusca barza! .

Faze tari: Resturile unei uriase creaturi marine, gasite pe o plaja din Rusia. Nimeni nu stie ce este; De ce s-a casatorit Hitler nainte de a se sinucide. Un valet dezvaluie cele mai ascunse secrete ale Fuhrerului; Un rechin urias a fost observat cu ajut

Descoperire unica in astronomie: exoplaneta cu atmosfera de metale grele. Savantii au gasit pentru prima data un gigant gazos fierbinte a carui atmosfera este constituita din vapori de fier si titan. Un iPad care a explodat a dus la inchiderea unui magazin Apple. Una dintre locatile cele mai impozante de retail din portofoliul Apple a fost evacuata pe parcursul weekendului.

Novak Djokovic, despre performanta istorica reusita la Cincinnati: Este unul dintre cele mai speciale momente ale carierei mele

Novak Djokovic a reusit o performanta istorica dupa victoria in fata lui Roger Federer in finala de la Cincinnati, devenind primul jucator care castiga toate cele noua turnee Masters din circuitul ATP. Fostul lider mondial a descris acest moment ca fiind unul dintre cele mai speciale din cariera sa. Nu a fost usor din punct de vedere psihologic, pentru ca stiam ca am pierdut de fiecare data cand am jucat cu el pe acest teren, a spus Djokovic, care a fost invins de elvetian de trei ori in ultimul act al Masters-ului din Ohio 2009, 2012, 2015).

FOTO A inceput constructia Autostrazii gazului BRUA, unul din cele mai mari proiecte de infrastructura din Romania

Judetul Timis beneficiaza de unul dintre cele mai mari proiecte de insfrastructura din Romania. Transgaz a inceput lucrarile de montaj la primele conducte din proiectul BRUA, pe santierul din zona Recas.

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sandvisuri

Intr-o seara Alinuta si mama ei se uita la un film deocheat. Alinuta o intreaba pe mama ei: Mama, ce fac oamenii acestia ? Fac sandvisuri ! A doua zi, Alinuta se scoala si pleaca din camera ei.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pastile

Doi ardeleni intr-un bar. Cum sa fac sa ma las de fumat? Eu incerc de doua luni. Cu pastile ai incercat? Da, dar nu pot sa le aprind! .

Ele sunt cele doua adolescente care s-au inecat in Dunare. Fetele erau prezente la petrecerea unei prietene

Doua adolescente au fost date disparute in Dunare. Pompierii au reusit sa gaseasca trupul uneia dintre ele si in aceste momente o cauta si pe verisoara acesteia. Este vorba despre Ana 15 ani) si.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

Printesa Diana si Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea nestiuta din spatele relatiei lor

Stim cu totii ce relatie tensionata aveau cele doua in anii 80 si 90 si cum sotia Printului Charles a blamat-o, in mod public, pe Camilla pentru esecul mariajului ei. insa putina lume stie ca Diana si Camilla au fost, in prima instanta, prietene apropiate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )