Libnet.ro
UNICEF

17:00

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Online Sport Online Sport,
Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani. continuă pe Online Sport

Biserici ale Bucurestiului: Biserica Sfantul Spiridon Nou, unul dintre cele mai mari lacase de cult din Europa, locul unul se hirotonesc Patriarhii (VIDEO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic in vecinatatea Pietei Unirii, pe calea .

Novak Djokovic, despre performanta istorica reusita la Cincinnati: Este unul dintre cele mai speciale momente ale carierei mele

Novak Djokovic a reusit o performanta istorica dupa victoria in fata lui Roger Federer in finala de la Cincinnati, devenind primul jucator care castiga toate cele noua turnee Masters din circuitul ATP. Fostul lider mondial a descris acest moment ca fiind unul dintre cele mai speciale din cariera sa. Nu a fost usor din punct de vedere psihologic, pentru ca stiam ca am pierdut de fiecare data cand am jucat cu el pe acest teren, a spus Djokovic, care a fost invins de elvetian de trei ori in ultimul act al Masters-ului din Ohio 2009, 2012, 2015).

Rusia declanseaza cele mai mari manevre militare de la prabusirea URSS incoace VIDEO

Fortele armate din estul Rusiei au intrat in alerta saptamana aceasta in vederea pregatirii celor mai ample exercitii din ultimii aproape 40 de ani, manevre in care vor fi implicate si China si Mongolia.

Piata vitivinicola - una dintre ramurile performante ale economiei

Investitiile mari realizate in cramele din Romania au condus la un nivel de tehnologizare peste cel al unor tari cu traditie *La ora actuala, exportul nostru se plaseaza la aproximativ un milion de euro pe an Piata vitivinicola din tara noastra este una dintre cele mai dezvoltate si performante ramuri ale economiei, iar investitiile mari realizate in cramele din tara noastra au condus la un nivel de tehnologizare foarte ridicat, depasind chiar unele tari cu traditie in domeniu, sustine Virgil Mandru, presedintele Tohani Romania.

Iran: Ziarist condamnat la 10 ani de nchisoare, pentru insulta la adresa imamului Reza, una dintre cele 12 figuri venerate de islamul siit

Un ziarist iranian fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a fost acuzat ca a insultat pe Twitter un imam al secolului al IX-lea, a anuntat luni avocatul sau, citat de AFP.

Se trag obloanele peste una dintre cele mai vechi firme de confectii din tara. Jumatate din angajati, trimisi in somaj

Din cei 142 de salariati inca existenti la Iasitex, pentru 67 s-au inceput procedurile de trimitere in somaj colectiv. Firma de confectii controlata de omul de afaceri Stefan Vuza isi va reloca activitatea, iar sectiile de la Iasi vor fi inchise pentru valorificarea terenurilor.

Cele mai mari frici ale copilariei. La ce varsta incep copiii sa se teama de omul rau sau de o respingere in dragoste

Specialistii spun ca orice copil are anumite frici. Astfel s-a nascut un tabel al fricilor copilariei care urca pana la varsta de 20 de ani.

Topul celor mai mari angajatori din judetul Iasi.Trei companii de servicii publice, printre primele zece firme

Clasamentele oficiale realizate de Camera de Comert si Industrie Iasi arata o schimbare in ceea ce priveste cele mai mari companii care deruleaza afaceri in judet.

Cele mai bune bancuri de la scoala. Ce i se raspunde lui Bula la intrebarea: Chiar atat de imbecil eram, de ma tot lasati corijent?

Si despre elevi si profesori s-au scris nenumarate bancuri de-a lungul timpului. Va propunem o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri care ii au pe acestia in prim-plan.

Cele mai sanatoare combinatii de alimente. De ce este bine sa combini vinul rosu cu piperul sau Marinada cu friptura

Unele alimente sunt delicioase, si chiar mai nutritive, cand sunt consumate impreuna. Specialistii in nutritie au dezvaluit pentru Readers Digest cateva dintre cele mai bune combinatii de alimente si condimente.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )