Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai frecvente greseli la achizitionarea biletelor de avion

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente greseli la achizitionarea biletelor de avion

Prefera sa calatoreasca in weekend si cred ca daca achizitioneaza biletele cu mult inaintea zborului vor beneficia de cele mai bune preturi. Este profilul calatotorului care vaneaza ofertele biletelor de avion, dar care cade in propria capcana. continuă pe Adevărul

Cele mai frecvente simptome care anunta cancerul la colon

Operatia laparoscopica a devenit tot mai utilizata in cazul cancerul la colon si rect. Descopera care sunt simptomele ingrijoratoare, cu ce analize il depistezi si cum se trateaza! Potrivit specialistilor de la Anadol.

Top 10 cele mai ciudate lucruri care ti se intampla cand dormi. La cele mai multe nici nu te-ai fi asteptat

Somnul iti ocupa o mare parte din zi si ai crede ca intelegi foarte bine aceasta activitate, dar exista o serie de lucruri ciudate care se intampla in timp ce dormi. Calitatea somnului este influentata de o serie stufoasa de particularitati. Cand esti foarte obosit, calitatea somnului ar putea fi mai mica decat atunci cand [] .

Cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! 2019

De la rochii din materiale transparente si pana la taieturi extrem de indraznete, decolteuri adanci si croiuri strans mulate pe trup, iata cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! .

Romanii pariaza pe sentinta in dosarul lui Dragnea, asteptata luni. Care sunt cele mai favorabile cote

Pe unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri din Romania, oamenii au ocazia mizeze pe rezultatul procesului lui Liviu Dragnea, vertictul acestuia urmand sa fie anuntat de catre judecatorii iCCJ luni, 27 mai.

Cele mai importante noutati fiscale se discuta la Tax and Finance Forum, Bucuresti

BusinessMark te invita la conferinta Tax and Finance Forum, pe 28-29 mai la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Conferinta va aborda cele mai importante aspecte legislative si fiscale cu impact asupra mediului de afaceri, principalele provocari pentru contribuabilii romani si solutii de adaptare la noile prevederi.

Iohannis: Soldatii romani raniti in Afganistan primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Cei cinci soldati romani raniti in Afganistan, in timpul unei misiuni specifice derulate impreuna cu americanii, primesc cele mai bune ingrijiri medicale, a precizat presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj transmis vineri.

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

Endocrinolog: Bolile tiroidiene autoimune sunt mai frecvente in zonele cu aport normal sau crescut de iod. Afectiuni asociate tiroiditei

Dr. Raluca Trifanescu, medic primar endocrinolog la Institutul National de Endocrinologie C. Parhon, Bucuresti, sef de lucrari la Disciplina de Endocrinologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, a explicat cum se face managementul pacientilor cu boli tiroidiene si ce boli autoimune mai pot aparea in cazul pacientilor cu tiroidita.

VIDEO Cele mai frumoase goluri care i-a face invidiosi si pe Messi sau Ronaldo, marcate de cele mai bune fotbaliste ale lumii

Fotbalul feminin ia avant in Statele Unite si in vestul Europei, iar audientele sunt tot mai mari. Chiar daca inca nu rivalizeaza cu fotbalul jucat de barbati, fotbalul feminin arata ca are un potential mult timp subestimat.

Vacanta in Bulgaria: cele mai populare, dar si cele mai izolate plaje de pe litoralul Marii Negre

Bulgaria este vizitata in fiecare an de aproape 10 milioane de turisti straini. Riviera bulgareasca atrage cei mai multi turisti, care apreciaza serviciile hotelurilor, plajele largi si bine intretinute, apa curata a Marii Negre si viata de noapte din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )