Libnet.ro
UNICEF

21:45

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai. continuă pe Wall-Street Ro

7.000 de locuri de munca disponibile prin ANOFM. Cele mai multe sunt destinate persoanelor cu studii medii

Aproape 7. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind disponibile pentru persoanele cu studii medii.

Moldova a iesit din topul statelor cu cele mai multe plangeri depuse la CEDO

Anul trecut, moldovenii au depus un numar-record de cereri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. in acelasi timp, tara noastra a iesit dupa multi ani din Top 10 cei mai mari furnizori de plangeri.

Politic Show: Sondaj Avangarde: PSD-UNPR-PC, cu cele mai multe mandate in Parlamentul European; Antonescu si Chitoiu, pe pozitii diferite in privinta celor sustinute de reprezentantii FMI; Eugen Tomac: Nu am creat PMP pentru voturile din Republica Moldov

Dragnea: Il cunosc pe Basescu de 18 ani. Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat ca se cunoaste cu seful statului, Traian Basescu,de aproximativ 18 ani. Emil Boc, prima iesire alaturi de Miscarea Populara. Daca ar parasi PDL, Boc ar pierde mandatul de primar al Clujului. La nici o saptamana dupa.

Sondaj Avangarde: PSD-UNPR-PC, cu cele mai multe mandate in Parlamentul European

Daca duminica viitoare ar avea alegeri pentru Parlamentul European, 42% dintre romani ar vota cu PSD+UNPR+PC, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde.

Mai multe servicii Yahoo au probleme majore la accesare

Un nor de ghinion pluteste deasupra sediilor Yahoo, avand in vedere ca in ultimele luni au fost tot mai multe sesizari de pagini si servicii inaccesibile. Mai multi internauti au apelat in ultimele 24 de ore la Twitter si la alte retele de socializare pentru a-si manifesta frustrarea vizavi de serviciile nefunctionale ale celor de la Yahoo. Acestea s-au manifestat prin mai multe pagini web ale gigantului care nu au putut fi accesate pentru perioada indelungate de timp. incapand cu [].

Culturile culinare din mai multe tari vor fi vedete la editia 2014 a salonului Vinvest Timisoara

Prezentarea unor preparate culinare din mai multe tari, a produselor de patiserie, show-uri gastronomice si demonstratiile de asociere corecta a vinurilor cu mancarea vor fi buchetul care va adauga si mai multa savoare editiei din 2014 a Salonului International de Vinuri Vinvest Timisoara. Evenimentul va avea loc in perioada 11 13 aprilie.

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Complexul Muzeal Arad va organiza in aceasta luna mai multe expozitii de fotografie si pictura

Complexul Muzeal Arad va organiza in luna februarie mai multe expozitii. Acestea vor avea loc in Sala Clio str. Horea 10); Muzeul de Arta Arad str. Gh. Popa de Teius, 2-4. et. 2) si sala de expozitii temporare din Palatul Cultural Piata G. Enescu 1).

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )