Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase rochii de mireasa de la Saptamana Modei

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase rochii de mireasa de la Saptamana Modei

Cele mai frumoase rochii de mireasa au fost prezentate la Saptamana Modei pentru Mirese, la New York. Viitoarele mirese vor avea de ales, si anul acesta, din materiale fluide combinate cu multa dantela. Noutatea vine insa in materie de culori. Daca pana acum era la moda rochie bej, anul acesta designerii propun rochia rose pentru ziua cea mare. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase insule din lume, care par decupate din paradis: doua dintre ele sunt aproape de Romania

Cele mai frumoase insule din lume, potrivit TripAdvisor , se afla in colturi diferite ale lumii, insa doua dintre ele aproape de Romania. Deci, cel mai probabil ai fost aici, iar daca nu, acum ai un motiv si mai bun. Curios sa afli care sunt insulele.

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume? Este intrebarea pe care o adreseaza anual revista People. Rezultatele nu difera foarte mult de la un an la altul, preferatele cititorilor fiind actritele. Jennifer Aniston este castigatoarea trofeului, iar in coada clasamentului este, anul acesta, rivala ei de o viata, Angelina Jolie.

Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti FOTO VIDEO

Circuitele turistice reprezinta un mod eficient de a-ti organiza un concediu, dar si un prilej de a descoperi altfel tara in care traiesti. Fie ca este vorba despre turul cetatilor medievale din Romania sau al bisericilor de lemn din Maramures, incluse in patrimonial cultural UNESCO, sau despre un tur al tarii de 10 zile, iata cateva dintre cele mai frumoase circuite turistice pe care le puteti alege anul acesta.

Euro 1988: Van Basten a facut Olanda campioana cu unul din cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului

A 8-a editie a Campionatului European a fost unica din mai multe motive, insa va fi tinuta minte mereu pentru o faza antologica.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE

Credinciosii ortodocsi il sarbatoresc sambata pe SFANTUL GHEORGHE. Prilej perfect de a le ura la multi ani celor dragi.

FOTO Sarapova nu e singura! Rusoaicele fac legea in topul celor mai frumoase jucatoare de tenis din toate timpurile

Maria Sarapova este considerata una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul WTA, dar Rusia are si alte reprezentante de in topul all-time al celor mai atragatoare tenismene.

Care sunt criticile localnicilor cu privire la cele mai importante atractii turistice din tarile lor: Manneken Pis si casacada Niagara, pe lista neagra

De la cascada Niagara, in SUA, pana la statuia Manneken Pis din Bruxelles, in Belgia, unele dintre cele mai cunoscute atractii turistice din lume au fost criticate chiar de localnici, cu ocazia unui sondaj realizat de platforma de socializare Reddit.

Cele mai bune filme despre vietile oamenilor de stiinta faimosi

Niciun film, indiferent de cat de reusit e, nu poate cuprinde universul fascinant din creierul unui geniu. Totusi, noi va recomandam cateva dintre cele mai bune pelicule despre vietile unor oameni de stiinta despre care e imposibil sa nu fi auzit. Cele mai bune filme despre oameni de stiinta A Beautiful Mind John Nash [].

Care sunt cele mai trasnite jucarii sexuale vandute in Romania

In magazine on-line de tip sex-shop cele mai exotice si mai scumpe produse compercializate sunt masinile de sex, potrivit Adevarul. ro. Sub forma de valiza portabila, canapea sau fotoliu, masinile.

Zece aeroporturi din lume care au cele mai spectaculoase peisaje la aterizare

Calatorind catre anumite destinatii din intreaga lume puteti observa imagini uimitoare daca aveti un loc la geam in avion. Care sunt zece cele mai spectaculoase peisaje din lume la apropierea de un aeroport aflati dintr-un sondaj realizat de compania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )