Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai frecvente intrebari pe o care o femeie ti le poate pune in timpul meciurilor

Antena3 Antena3,
Cele mai frecvente intrebari pe o care o femeie ti le poate pune in timpul meciurilor

Joi, in Brazilia, a debutat cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale de fotbal. O adevarata sarbatoare pentru barbati, dar si un posibil motiv de cearta in familie. in astfel de momente, intrebarile puse de fem. continuă pe Antena3

Utile: Cum se manifesta una dintre cele mai frecvente boli de vara; Avertizarea specialistilor. Un produs de infrumusetare pe care il folosesc majoritatea femeilor contine substante cancerigene; Alimente care distrug dantura

Cremele nu protejeaza pielea impotriva cancerului. Produsele de protectie solara, chiar si cele cu un factor maxim de protectie SPF), nu constituie o metoda sigura de prevenire a cancerului de piele, au descoperit cercetatorii. Chist ovarian. Cand e necesara operatia? Chisturile pe ovare pot nelinisti orice femeie. In cele mai multe cazuri, acestea nu sunt grave, insa sunt si situatii cand operatia este singura solutie de tratament.

Cele mai bune alimente care ajuta la frumusete

Multe dintre noi nu stim ca multe dintre alimentele pe care le consumam zilnic pot fi folosite si ca metode de infrumusetare.

Cele mai grave greseli pe care le faci cu banii tai la orice varsta

Toata lumea face greseli cand vine vorba de finantele personale si administrarea banilor. Fie nu economisim indeajuns de mult, fie cheltuim prea mult pe ceva inutil. Totusi, in functie de varsta, aceste greseli se diversifica si se schimba. Care sunt cele mai importante erori pe care le facem de la 20, la 60 de ani?.

Aici aerul ucide. TOP 5: cele mai poluate tari de pe glob

Desi necesar pentru a respira, aerul poate in acelasi timp sa si ucida. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), poluarea aerului este principala cauza a decesului in intreaga lume. Cele mai mari surse de poluare sunt de emisiile de la.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii inregistrate in primul trimestru din 2014: Clasamentul este deschis de Astra Asigurari

Autoritatea pentru Supravegherea Financiara a publicat, joi, topul asiguratorilor care au primit cele mai multe reclamatii in primul trimestru al anului, clasamentul fiind deschis de Astra Asigurari, Euroins si.

Cele mai grave greseli pe care le faci cu banii tai la orice varsta

Toata lumea face greseli cand vine vorba de finantele personale si administrarea banilor. Fie nu economisim indeajuns de mult, fie cheltuim prea mult pe ceva inutil. Totusi, in functie de varsta, aceste greseli se diversifica si se schimba. Care sunt.

NATO a lansat in statele baltice cele mai ample exercitii militare de la alipirea Crimeei la Rusia

NATO a lansat in statele baltice cele mai ample exercitii militare de la alipirea Crieei de Rusia, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Echipa Romaniei a luat cele mai multe premii, 21 in total, la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Lotul olimpic al Romaniei a adus tarii, anul acesta, 21 de premii, inclusiv un premiu de excelenta, cele mai multe medalii dintre echipele nationale prezente la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-11 iunie, la Moscova.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii in primele trei luni din 2014: Astra, Euroins si City Insurance ocupa primele trei locuri

Astra Asigurari, Euroins si City Insurance sunt primele trei firme de asigurari cu cele mai multe reclamatii inregistrate la ASF din partea asiguratilor/pagubitilor in primul trimestru din acest an, arata datele publicate joi de autoritate. In cazul Astra au fost 873 de reclamatii in crestere cu 3,68% fata de perioada similara din 2013), fata de Euroins au fost 767 de reclamatii in scadere cu 39,03%), iar City Insurance a adunat 322 de reclamatii in crestere cu 97,55%). In total, ASF a inregistrat in perioada mentionata 3. 128 de petitii impotriva asiguratorilor si brokerilor de asigurari, in scadere cu 17,4% fata de aceeasi perioada din 2013.

Cele mai bune fotografii ale anului facute cu iPhone

Acum doua zile s-au acordat premiile iPhone Photography Awards, pentru cele mai bune fotografii realizate cu acest dispozitiv mobil. Imaginile sunt spectaculoase, desi sunt facute doar cu un telefon mobil. Premiile se acorda anual de acum sapte ani incoace si fiecare castigator al fotografiei anului primeste un iPad Air, iar castigatorii la fiecare categorie vor primi un lingou de aur. Prea multe cuvinte strica. Mai jos aveti fotografiile castigatoare. Fotograful anului Julio Lucas SUA Locul secund Jose [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )