Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile: Cum se manifesta una dintre cele mai frecvente boli de vara; Avertizarea specialistilor. Un produs de infrumusetare pe care il folosesc majoritatea femeilor contine substante cancerigene; Alimente care distrug dantura

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cum se manifesta una dintre cele mai frecvente boli de vara; Avertizarea specialistilor. Un produs de infrumusetare pe care il folosesc majoritatea femeilor contine substante cancerigene; Alimente care distrug dantura

Cremele nu protejeaza pielea impotriva cancerului. Produsele de protectie solara, chiar si cele cu un factor maxim de protectie SPF), nu constituie o metoda sigura de prevenire a cancerului de piele, au descoperit cercetatorii. Chist ovarian. Cand e necesara operatia? Chisturile pe ovare pot nelinisti orice femeie. In cele mai multe cazuri, acestea nu sunt grave, insa sunt si situatii cand operatia este singura solutie de tratament. continuă pe Hotnews

Drumul spre Lacul Cincis a devenit una dintre cele mai proaste sosele din judet

Lacul Cincis, cea mai cunoscuta zona de agrement din imrejurimile municipiului Hunedoara, este ocolit de un drum aproape distrus. Autoritatile nu au fonduri pentru a moderniza soseaua, in schimb sustin ca vor depune un proiect de reabilitare a drumului, prin care spera sa acceseze fonduri europene.

Cele mai frecvente intrebari pe o care o femeie ti le poate pune in timpul meciurilor

Joi, in Brazilia, a debutat cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale de fotbal. O adevarata sarbatoare pentru barbati, dar si un posibil motiv de cearta in familie. in astfel de momente, intrebarile puse de fem.

FOTO Una dintre cele mai moderne gropi de gunoi din tara: depozitul ecologic de la Stauceni

Groapa de gunoi de la Stauceni, prima rampa ecologica pentru deseuri din judet a fost finalizata. Investitia derulata de Consiliul Judetean Botosani a fost facuta cu fonduri europene. Lucrarile au durat cu intrerupere trei ani de zile.

Farmec foloseste aurul marocan pentru o noua gama de cosmetice

Compania clujeana va folosi uleiul de argan, considerat drept una dintre cele mai pretioase ingrediente, pentru a fabrica o noua linie de produse de ingrijire.

Utile: Un tratament revolutionar combate cele mai grave forme de cancer; Bolile au miros. Vezi daca ai vreo problema de sanatate; Cate fructe e indicat sa mananci zilnic ca sa previi cancerul si bolile de inima?

Cinci metode verificate de a-ti imbunatati dispozitia. Indiferent ca suntem mai temperamentali ori mai calmi, emotiile negative se insinueaza in universul interior. Inflamatia, legatura bolnavicioasa dintre depresie si diabet. Ce au in comun depresia si diabetul? Cercetatorii londonezi anunta ca au dezlegat misterul.

Business Report: Top 50 cele mai profitabile companii din Romania. Doar 6 au depasit 100 milioane de euro; Populatia si companiile mici suporta ajutorul de stat dat marii industrii; Au fost eliminate taxele pentru debutantii in afaceri, indiferent de var

Cati bani pierde Dinu Patriciu din pariuri, una dintre putinele afaceri pe care le mai are in Romania. Omul de afaceri Dinu Patriciu deschidea in 2010. Topul drumarilor din Romania. Regii asfaltului, scosi din joc de consortiile straine. Majoritatea constructorilor autohtoni de drumuri si autostrazi au avut.

Caru' cu Vedete: Detaliul demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui Ruby! Cum a fost fotografiata cantareata la piscina; Cea mai chinuita vedeta din showbiz, batuta de impresar, si-a gasit linistea; Cornelia Catanga va juca intr-un film american

Gabi Cotabita, pozitii indecente la un eveniment monden!Este un mare artist, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica!Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata.

Echipa Romaniei a luat cele mai multe premii, 21 in total, la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Lotul olimpic al Romaniei a adus tarii, anul acesta, 21 de premii, inclusiv un premiu de excelenta, cele mai multe medalii dintre echipele nationale prezente la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-11 iunie, la Moscova.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii inregistrate in primul trimestru din 2014: Clasamentul este deschis de Astra Asigurari

Autoritatea pentru Supravegherea Financiara a publicat, joi, topul asiguratorilor care au primit cele mai multe reclamatii in primul trimestru al anului, clasamentul fiind deschis de Astra Asigurari, Euroins si.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii in primele trei luni din 2014: Astra, Euroins si City Insurance ocupa primele trei locuri

Astra Asigurari, Euroins si City Insurance sunt primele trei firme de asigurari cu cele mai multe reclamatii inregistrate la ASF din partea asiguratilor/pagubitilor in primul trimestru din acest an, arata datele publicate joi de autoritate. In cazul Astra au fost 873 de reclamatii in crestere cu 3,68% fata de perioada similara din 2013), fata de Euroins au fost 767 de reclamatii in scadere cu 39,03%), iar City Insurance a adunat 322 de reclamatii in crestere cu 97,55%). In total, ASF a inregistrat in perioada mentionata 3. 128 de petitii impotriva asiguratorilor si brokerilor de asigurari, in scadere cu 17,4% fata de aceeasi perioada din 2013.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )