Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai frumoasce carti de Craciun pentru copii

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoasce carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun,. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor de iarna. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun, Povesti de seara pentru fete rebele, Fetita care a salvat Craciunul.

Nume de bine. Cele mai frumoase carti de Craciun

Imi place foarte mult sa scriu si sa citesc. Vreau sa va invit in lumea povestilor mele. Asa se prezinta micuta Tea, o booktuberita care a cucerit o tara intreaga. Citeste .

VIDEO Cele mai cunoscute piese de Craciun scoase de vedete ale pop-rock-ului romanesc

In prima zi de Craciun, va propunem o selectie dintre cele mai cunoscute compozitii ale artistilor pop-rock din Romania.

Temperaturile s-au apropiat de 19 grade intr-una dintre cele mai calde zile de Craciun din istoria masuratorilor meteorologice

La Calafat temperaturile s-au apropiat de 19 grade si in multe localitati au fost peste 15 grade, Craciunul din acest an fiind unul dintre cele mai calde de cand se fac masuratori. La Calafat au fost 18,5 grade si la Targoviste au fost 17, insa in nordul tarii au fost locuri unde nu s-au depasit 2-3 grade. In ultimii ani aproape de fiecare data temperaturile au fost extrem de ridicate pe 25 decembrie.

SARBATORI FERICITE! Cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN

Daca vrei sa le urezi ceva frumos celor dragi deCRACIUN,ai mai jos cateva exemple deMESAJE de CRACIUN pentru COPII, PARINTI si PRIETENI. Va doresc ca.

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sunt considerate o insulta, chiar daca pot fi practice, intr-o anumita masura

Psihologii spun ca unele obiecte cumparate apropiatilor de Sarbatori le pot provoca neplaceri de natura psihica si pot cauza conflicte, pe termen lung.

Numai de bine. Cele mai frumoase carti de Craciun

Imi place foarte mult sa scriu si sa citesc. Vreau sa va invit in lumea povestilor mele. Asa se prezinta micuta Tea, o booktuberita care a cucerit o tara intreaga. Citeste .

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Cele mai tari superstitii de Craciun. Le stiati?

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori crestine, insa aceasta zi sfanta vine la pachet si cu o serie de superstitii care mai de care mai interesante. Iata cateva dintre.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )