Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Cele mai cunoscute piese de Craciun scoase de vedete ale pop-rock-ului romanesc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai cunoscute piese de Craciun scoase de vedete ale pop-rock-ului romanesc

In prima zi de Craciun, va propunem o selectie dintre cele mai cunoscute compozitii ale artistilor pop-rock din Romania. continuă pe Adevărul

Temperaturile s-au apropiat de 19 grade intr-una dintre cele mai calde zile de Craciun din istoria masuratorilor meteorologice

La Calafat temperaturile s-au apropiat de 19 grade si in multe localitati au fost peste 15 grade, Craciunul din acest an fiind unul dintre cele mai calde de cand se fac masuratori. La Calafat au fost 18,5 grade si la Targoviste au fost 17, insa in nordul tarii au fost locuri unde nu s-au depasit 2-3 grade. In ultimii ani aproape de fiecare data temperaturile au fost extrem de ridicate pe 25 decembrie.

Cele mai tari superstitii de Craciun. Le stiati?

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori crestine, insa aceasta zi sfanta vine la pachet si cu o serie de superstitii care mai de care mai interesante. Iata cateva dintre.

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sunt considerate o insulta, chiar daca pot fi practice, intr-o anumita masura

Psihologii spun ca unele obiecte cumparate apropiatilor de Sarbatori le pot provoca neplaceri de natura psihica si pot cauza conflicte, pe termen lung.

VIDEO Cele mai cunoscute hit-uri de Craciun. Din toate timpurile. De la Boney M si Elvis la George Michael, Chris Rea si Mariah Carey

Pentru prima zi de Craciun, am incercat sa selectam cateva dintre piesele care au facut istorie, poate cele mai frumoase melodii din sezonul Sarbatorilor de Iarna.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

SARBATORI FERICITE! Cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN

Daca vrei sa le urezi ceva frumos celor dragi deCRACIUN,ai mai jos cateva exemple deMESAJE de CRACIUN pentru COPII, PARINTI si PRIETENI. Va doresc ca.

Asa faci cele mai frumoase decoratiuni de Craciun cu lumanari plutitoare - Sunt gata in cinci minute

Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca ne-am gandit sa-ti spunem cum iti poti decora casa de sarbatoare in mai putin de jumatate de ora. Lumanarile plutitoare in vase sunt decoratiuni simple, dar de efect. Isi.

VIDEO Imagini filmate cu drona in ruina care adapostea odinioara evreii din Constanta. Sinagoga ramane unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei

Filmari realizate din drona dezvaluie cum arata interiorul sinagogii din Constanta, unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei, ajunse o ruina fara acoperis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )