Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

FOTO Cele mai impresionante 10 librarii din intreaga lume

E posibil ca tehnologia din ce in ce mai avansata sa-i faca pe copiii generatiilor viitoare sa creada ca librariile sunt niste creaturi fictive intalnite numai in romane. Acest lucru este de inteles avand in vedere ca mai multe librarii frumoase din intreaga lumea s-au inchis in ultimii ani. Exista, insa, unele care au rezistat erei Amazon, datorita design-ului remarcabil sau cartilor rare pe care le detin pe stoc.

FOTO Cele mai frumoase plaje din lume admirate de la inaltime

Din Statele Unite pana in Brazilia, Australia, Europa, un fotograf american a surprins de la inaltime plaje populate cu turisti si decorate cu umbrele, sezlonguri, prosoape colorate.

O fabrica de haine din Romania o imbraca pe Kate Middleton si face haine pentru DG. Ce salarii castiga angajatii si de ce tinerii nu vin la aceasta fabrica

Se cunoaste de foarte mult timp ca marile case de moda isi fac hainele in fabrici din Romania. Mana de lucru ieftina si calitatea superioara a muncii i-au pus pe romani pe harta industriei modei. Hainele care.

Cel mai frumos loc din Romania, pe cale de DISPARITIE. Strainii, ingrijorati de strivirea valorilor

Traim intr-o tara cu adevarat frumoasa. Cu locuri desprinse parca din basme, cu traditii magice si obiceiuri care ne ridica pe piedestalul unicitatii. insa era termopanului, a tiglei de tabla, a caselor.

Raport CE: Romania are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din UE. Romanii sufera de semianalfabetism in masa

Romania este statul cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor, in timp ce infrastructura sa este cea mai inapoiata si oamenii sai cei mai saraci si mai needucati din Uniunea Europeana, arata al saselea.

PwC: Publicitatea online si platile pentru acces la Internet - cele mai dinamice segmente ale pietei de media si divertisment pana in 2018

Publicitatea online si platile pentru acces la Internet vor fi cele mai dinamice segmente ale pietei de media si divertisment din Romania in urmatorii patru ani, potrivit ultimei editii a studiului PwC Entertainment si Media Outlook, arata un comunicat de presa. PwC estimeaza ca publicitatea online va ajunge la 141 milioane de dolari pana in 2018, iar platile pentru acces la internet vor atinge 1,18 miliarde de dolari.

Avem circa un sfert de milion de analfabeti care voteaza. Pot ei decide soarta alegerilor din Romania?

In 2009, la alegerile prezidentiale, diferenta dintre Basescu si Geoana a fost de circa 70. 000 de voturi. Analfabetii de la noi sunt de peste 3 ori mai multi, dupa cum arata datele Institutului National de Statistica de la recensamantul general. La precedentele alegeri prezidentiale, diferenta de voturi din final a fost de circa 230. 000 de voturi. Cam atatia analfabeti care pot vota avem in Romania, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. Intra in text si vezi cum sunt ei distribuiti in tara, ce etnie are cele mai multe persoane analfabete si alte detalii legate de analfabetismul de la noi.

Daily Income: Spalarea de bani - ce inseamna si care sunt cele mai intalnite metode de albire a banilor

Sumele de bani provenite din activitati ilicite si care intra anual intr-un proces de albire si spalare reprezinta, conform datelor CIA si FMI, aproape 5% din PIB-ul mondial. Asta inseamna cam 3,6 trilioane de.

Cele mai scumpe 7 domenii vandute vreodata: sexul si jocurile de noroc, in prim-plan

Se estimeaza ca peste 500 de URL-uri au fost achizitionate de-a lungul timpului pentru peste 1 milion de dolari. DNJournal. com realizeaza frecvent liste cu cele mai valoroase domenii vandute, chiar si la nivel saptamanal iata cele mai scumpe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )