Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Cele mai impresionante 10 librarii din intreaga lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai impresionante 10 librarii din intreaga lume

E posibil ca tehnologia din ce in ce mai avansata sa-i faca pe copiii generatiilor viitoare sa creada ca librariile sunt niste creaturi fictive intalnite numai in romane. Acest lucru este de inteles avand in vedere ca mai multe librarii frumoase din intreaga lumea s-au inchis in ultimii ani. Exista, insa, unele care au rezistat erei Amazon, datorita design-ului remarcabil sau cartilor rare pe care le detin pe stoc. continuă pe Adevărul

FOTO: Cele mai impresionante cladiri de gara din lume

Fie ca ne place sa calatorim sau nu, fiecare dintre noi a fost cel putin o data intr-o gara. Cladirile din lume care le gazduiesc sunt, unele dintre ele, adevarate opere arhitectonice de-a dreptul uimitoare.

FOTO: Cele mai ciudate recorduri inregistrate vreodata

Competitia este un aspect din viata noastra de zi cu zi. Unii o iubesc mai mult, iar altii mai putin. Ceea ce stim cu siguranta este ca printre acestia vom gasi si oameni care inregistreaza recorduri si care doboara recorduri.

GALERIE FOTO - Cel mai mare pod construit din PET-uri duce Timisoara in Cartea Recordurilor

Timisorenii vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mi mare pod construit din PET-uri dupa ce asociatia EcoStuff Romania a amplasat pe canalul Bega un pod construit din 100. 000 de PET-uri pentru a atrage atentia asupra poluarii raurilor din Romania.

FOTOGALERIE Coperti de colectie cu Vladimir Putin in cele mai prestigioase reviste din lume: Time, Newsweek si The Economist

Doborarea avionului MH17 cu o racheta trasa din teritoriul controlat de separatistii pro-rusi a fost principalul subiect pentru cea mai mare a presei din intreaga lume. Reviste prestigioase precum Time si Newsweek SUA) sau The Economist Marea Britanie) au dedicat cate o coperta de colectie evenimentului in sine si comportamentul lui Vladimir Putin. Lucrurile stau insa altfel cand vine vorba de presa din Europa.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Studiu: Femeile din Spania, cele mai atragatoare din Europa

Femeile din Spania sunt cele mai dorite de barbatii din Europa, arata un studiu publicat de cel mai cunoscut portal de intalniri din Germania si site-ul de calatorii GoEuro, informeaza ziarul ABC, conform Agerpres.

Cele mai linistite tari din lume

Daca ai visat sa locuiesti intr-o zona linistita, unde pacea si armonia iata in ce tara ar trebui sa fii. Topul este realizat de Global Peace Index. Danemarca Prima din lista este Danemarca. Chiar daca.

FOTO VIDEO Cel mai mare bloc-turn din Vaslui, fara lift de patru ani: locatarii, prizonieri in propriile apartamente

De patru ani, locatarii celui mai mare bloc-turn din municipiul Vaslui au liftul defect. Administratorul spune ca pentru reparatii ar fi nevoie de 50. 000 de lei, suma pe care nu are cum sa o stranga.

Nu conteaza ca Dunarea e la doi pasi, Braila are unul dintre cele mai mari tarife la apa potabila din tara

Desi au Dunarea la doi pasi, brailenii platesc printre cele mai mari tarife la apa din tara. Braila se afla pe locul 6 la nivel national cand vine vorba de apa scumpa, cu 4,29 lei pentru fiecare metru cub consumat. in aceeasi situatie sunt si galatenii si nemtenii avand de plata acelasi tarif la apa. Majoritatea operatorilor de apa din tara insa, practica tarife sub 3,8 lei/mc.

Cum vom lua bani de la UE in 2014-2020. Cele mai consistente fonduri sunt alocate pentru infrastructura si agricultura

Proiectele comunitare care prevad dezvoltarea infrastructurii, agriculturii si programele regionale vor primi cele mai consistente fonduri in urmatorii ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )