Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Moda inelelor de logodna s-a schimbat de-a lungul secolelor. Daca femeile din Imperiul Roman purtau inele de aur in public si altele de fier in intimitatea caminului, din 1947 incoace a aparut moda ca inelele de logodna sa aiba un diamant. Iata cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete de-a lungul timpului.

Top 7 cele mai frumoase cascade din Romania, ajunse celebre in lume. Cum a reusit un fotograf sa le mediatizeze

Un fotograf roman a ajuns pe portalul Boredpanda cu fotografiile celor mai frumoase cascade din Romania. Printre acestea se numara Bigar, una dintre cele mai mediatizate din lume, dar si cascade mai putin cunoscute, precum Beusnita, Minisului sau Vaioaga.

FOTO. Cele mai vandute modele auto in 2016. Ce masini romanesti sunt in top

In ciuda scandalului emisiilor de noxe, masinile grupului Volkswagen continua sa fie cele mai bine vandute din Europa, in primele luni ale anului 2016.

INFOGRAFIE Harta cotatiilor imobiliare. Locuintele romanilor s-au scumpit in 2016, dar raman printre cele mai ieftine din Europa

Romania ocupa locul al cincilea intre tarile europene din punctul de vedere al cresterii cotatiilor la case si locul al patrulea in topul celor mai joase preturi ale proprietatilor rezidentiale.

Lucrari de anvergura demareaza in Bucuresti. Vor fi afectate cele mai importante artere

Administratia Strazilor demareaza, incepand de vineri seara, lucrari de semnalizare rutiera pe cele mai importante artere din Capitala, potrivit unui comunicat de presa al Primariei.

Arad: Un depozit de deseuri a luat foc. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului (VIDEO)

Panica in Arad, unde flacari uriase au cuprins un depozit de deseuri. Focul a mistuit o hala de aproximativ 1. 000 de metri patrati. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului.

incepe competitia cu cele mai tari amicale din lume. Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Bayern, Inter, Juventus si alte nume mari la start

Cele mai puternice echipe de fotbal din lume vor juca partide de pregatire sub palaria competitiei intitulate International Champions Cup.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Benzina comercializata in statiile de distributie din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa, potrivit ultimului raport Oil Bulletin, publicat de Comisia Europeana. In acelasi timp, la motorina, nu stam l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )