Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai frumoase biblioteci din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase biblioteci din Romania

Traim intr-o epoca in care mersul la biblioteca pare ceva desuet, intr-o epoca in care timpul nu mai are rabdare, iar cartile dintr-o biblioteca intreaga pot incapea intr-o memorie virtuala pe care s-o iei cu tine oriunde. Si totusi, in Romania exista cateva biblioteci fabuloase, in care gustul lecturii este cu totul altul, fie ca vorbim despre spatii moderne sau despre cladiri istorice. Care sunt, insa, cele mai frumoase biblioteci din Romania?. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase sate din lume: orasul albastru al strumfilor din Spania sau satul fara ulite din Olanda

Te-ai saturat de oras, de smogul care parca acopera totul? Singura scapare este viata linistita de la tara. Iata care sunt optiunile pentru cineva care nu mai vrea sa locuiasca in metropolele supraaglomerate si isi doreste liniste, vecini simpatici si peisaje superbe: 13 dintre cele mai frumoase sate din lume.

Cele mai frumoase locuri de camping din Romania: Eldorado, oaza de liniste din apropierea Clujului

Eldorado este unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din Romania. Campingul se afla in localitatea Gilau, la citiva kilometri de Cluj-Napoca. Pe langa peisajul mirific la Eldorado veti gasi casute, un lac, piscina, restaurant, dar si numeroase variante de petrecere a timpului liber.

Cele mai frumoase locuri de camping din Romania. Unde putem pleca in vacanta cu cortul sau rulota

Romanii pasionati de calatorii sunt tot mai atenti in ultimii ani la conditiile de care au parte in locuri de camping amenajate pe teritoriul tarii. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri de camping din Romania.

Cele mai frumoase campinguri din Romania, Camping in Transilvania

Viata de nomad mongol si noptile exotice petrecute intr-o iurta, este modalitatea ideala de campare, in primul camping nomad din Romania infiintat la Campu Cetati. La doar cativa km distanta se afla si Campingul Mustang si tot in apropiere este si Campingul Stana de Vale de la Sovata.

Un top al tarilor cu cele mai frumoase femei din lume, contestat: Si Romania unde e?. Reactiile au convins autorii sa refaca lista

Romania este o prezenta nelipsita din topurile intocmite de diverse publicatii sau de internauti pasionati de frumusetea feminina. Daca insa se intampla ca autorul sa nu includa tara noastra in clasament, va afla curand ca Romania si mai ales romancele au fani pe tot globul, care cer revizuirea topului.

Cele mai frumoase case vechi din Bucuresti: cum arata superbele constructii in care au trait Mita Biciclista si Tudor Arghezi

In cele mai frumoase case vechi din Bucuresti au trait personaje celebre precum scriitorul Tudor Arghezi si Maria Mihailescu, cunoscuta mai degraba drept Mita Biciclista, fiind prima femeie care a mers pe bicicleta din Capitala.

Cele mai frumoase locuri de camping din Hunedoara: Poiana Pelegii si Lacul Cincis

Poiana Pelegii si Lacul Cincis se numara printre cele mai frumoase locuri de camping din judetul Hunedoara. Poiana Pelegii este situata in Parcul National Retezat si reprezinta un loc de popas pentru turistii care doresc sa urce pe traseele montane. Lacul Cincis se afla la circa 15 kilometri de municipiul Hunedoara, la poalele Muntilor Poiana Ruscai.

Cele mai frumoase locuri de camping din Prahova. Valea Cerbului si Cheia se transforma vara in orase pe roti

Zonele montane din Prahova se transforma, in timpul verii, in adevarate orase pe patru roti. La cort sau la rulote, mii de persoane petrec si cateva luni pe an la poalele muntilor. Printre cele mai frumoase locuri de camping din judet se numara Valea Cerbului si Cheia.

FOTO Cele mai frumoase locuri de camping din Brasov. Natura Parc, un oras in aer liber, Vampire Camping si Laguna Albastra, la poalele Muntilor Fagaras

Bra;ovul este renumit pentru peisajele superbe si aerul curat. in plus are unele dintre cele mai frumoase si pitoresti locuri de camping, unde turistii se pot simti excelent in natura.

Cele mai frumoase locuri de camping. Cum e sa te trezeasca racoarea si peisajele din Parcul National Muntii Rodnei sau briza lacului Colibita

Parcul National Muntii Rodnei ofera peisaje de-a dreptul spectaculoase, iar lacul Colibita te trezeste dimineata cu imagini de poveste. Care sunt cele mai frumoase locuri de camping din Bistrita-Nasaud.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )