Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai frumoase sate din lume: orasul albastru al strumfilor din Spania sau satul fara ulite din Olanda

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase sate din lume: orasul albastru al strumfilor din Spania sau satul fara ulite din Olanda

Te-ai saturat de oras, de smogul care parca acopera totul? Singura scapare este viata linistita de la tara. Iata care sunt optiunile pentru cineva care nu mai vrea sa locuiasca in metropolele supraaglomerate si isi doreste liniste, vecini simpatici si peisaje superbe: 13 dintre cele mai frumoase sate din lume. continuă pe Adevărul

Un top al tarilor cu cele mai frumoase femei din lume, contestat: Si Romania unde e?. Reactiile au convins autorii sa refaca lista

Romania este o prezenta nelipsita din topurile intocmite de diverse publicatii sau de internauti pasionati de frumusetea feminina. Daca insa se intampla ca autorul sa nu includa tara noastra in clasament, va afla curand ca Romania si mai ales romancele au fani pe tot globul, care cer revizuirea topului.

Rusii au cele mai moderne tancuri din lume: Cand vor fi prezentate oficial

Armata rusa a primit deja primele tancuri de noua generatie si urmeaza a le prezenta in curand in cadrul unui eveniment important. Datade 9 mai are o importanta aparte pentru poporul rus, aceasta fiind considerata ziua in care Armata Rosiea obtinut victoria asupra nazismului, in urma unui razboi ce a dus la moarte a mai [].

Cele mai scumpe beri din lume

Cele mai scumpe beri din lume pornesc de la 100 de dolari americani bucata pana la 800 de dolari. Desi berea e considerata de multi ca bautura celor din popor, fiind mai ieftina ca vinul, sunt si marci de bere care au un pret neobisnuit de mare.

Cele mai frumoase case vechi din Bucuresti: cum arata superbele constructii in care au trait Mita Biciclista si Tudor Arghezi

In cele mai frumoase case vechi din Bucuresti au trait personaje celebre precum scriitorul Tudor Arghezi si Maria Mihailescu, cunoscuta mai degraba drept Mita Biciclista, fiind prima femeie care a mers pe bicicleta din Capitala.

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Cele mai frumoase poezii de dragoste din ultimii 50 de ani. Romania, in top cu doua poeme moderne scrise de Nina Cassian si Doina Ioanid

Lumea literara se pregateste de comemorarea unui an de la disparitia Ninei Cassian, poeta nascuta in Galati la 27 noiembrie 1924, care a trecut in nefiinta la 15 aprilie 2014 in New York, la varsta de 89 de ani. Nina Cassian s-a stins din viata cu putin timp inainte ca o poezie de-a sa sa fie inclusa in topul celor mai frumoase 50 de poeme de dragoste din ultimii 50 de ani.

National Geographic recomanda Maramuresul ca fiind una din cele mai frumoase destinatii pentru anul 2015

National Geographic a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat in 2015, in care este prezentata si o destinatie turistica din Romania, respectiv Maramures, potrivit.

Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Chiriile vilelor istorice scoase la inchiriere in Capitala variaza intre cateva mii si cateva zeci de mii de euro, in functie de suprafata, amplasare, starea cladirii si dorintele proprietarului. Iata pentru ce sume puteti inchiria cateva din cele mai.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Ora Pamantului 2015. Cele mai cunoscute monumente din lume au fost scufundate in bezna pentru o ora

Ora Pamantului 2015 a fost sarbatorita pe toata planeta, din Bucuresti pana in Dubai. Timp de o ora, oamenii au stins lumina pentru a se alatura mesajului de conservare a resurselor si optimizarea consumului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )