Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase 9 castele din Romania FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase 9 castele din Romania FOTO

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a facut lista celor mai frumoase castele din Romania. Pe langa cunoscutele Bran si Peles, turistii sunt asteptati sa viziteze si alte obiective la care cu siguranta isi vor dori sa revina. continuă pe Adevărul

Ziua portilor deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai frumoase situri arheologice din Romania

Cel mai spectaculos sit arheologice din tara, Sultana-Malu Rosu, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romaniei mileniul IV i. Ch. ), se afla in judetul Calarasi, pe valea Mostistei. Vineri, 9 august, aici se organizeaza Ziua portilor deschise pentru toti cei intersati de santierul arheologic din inima Baraganului.

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

Rotatia cadrelor, reteta de la conducerea Jandarmeriei. Cei trei cercetati in dosarul 10 august au ocupat in ultimul an cele mai importante functii din Inspectorat, iar omul in alb este tot sef al Brigazii Speciale

Cei trei sefi din Jandarmerie cercetati de procurorii DIICOT pentru interventia brutala asupra manifestantilor de la protestul din 10 august anul trecut, Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au ocupat in ultimul an sau ocupa in continuare - posturi la nivelul cel mai inalt in Jandarmeria Romana. Practic, prin numiri si imputerniciri, ei au fost rotiti intre ei in cele mai importante posturi din Jandarmerie, cele de inspector general, prim-adjunct si sef al Jandarmeriei Bucuresti.

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

Ziua cu cele mai multe zboruri din an. Care sunt cele mai aglomerate aeroporturi si linii aeriene si cum va fi pe 23 august

Vineri, 9 august 2019, este cea mai aglomerata zi din an, 17 milioane de pasageri fiind imbarcati in 115. 500 de avioane, se arata intr-o statistica realizata de una dintre companiile de analiza si previziuni in industria aeronautica.

Cele mai bune bancuri din concediu. Oferta pentru o vacanta perfecta: nisip pentru copii si rechini pentru soacre

Vara este pe sfarsite, dar multi dintre noi inca mai suntem in concediu, asa ca o serie de glume pe seama sejurului cu cei dragi este binevenita.

Se mai iNCHIDE O FABRICA din Romania. SUTE DE ANGAJATI RAMAN SOMERI

Compania CIECH Soda Romania, care detine fabrica de soda de la Govora - singura fabrica de acest tip din Romania - anunta demararea, din 18 septembrie, a procesului de oprire a productiei la aceasta.

5 plaje din Romania ferite de aglomeratia caracteristica statiunilor Mamaia, Eforie, sau Vama Veche

Daca esti dornic de liniste si frumusete naturala, iar in planurile tale de vacanta iti doresti neaparat sa incluzi destinatiile cu nisip si valuri, ai posibilitatea sa alegi oricare dintre plajele salbatice ale tarii. Desi nu dispui de aceleasi facilitati si servicii pe care le intalnesti in cele mai populare statiuni de la Marea Neagra.

Hidroelectrica: Ne gandim sa cumparam active CEZ sau Enel din Romania

Producatorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, se gandeste s.

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA: Ne gandim sa cumparam activele CEZ sau Enel din Romania

Producatorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, se gandeste sa cumpere activele distribuitorilor si furnizorilor CEZ sau Enel din Romania, si urmeaza in acest sens sa angajeze consultanti specializati in fuziuni si achizitii, a declarat pentru News. ro Bogdan Badea, presedintele directoratului Hidroelectrica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )