Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai stilate surori din showbiz

ADPM ADPM,
Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! . continuă pe ADPM

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Perchezitii intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Este cauat un camatar acuzat si de santaj si amenintari

Politistii din Campina fac perchezitii, miercuri 7 august, pe raza judetului Prahova, la locuinta unei persoane banuite de camatarie, santaj si amenintare.

Cele mai mari paradoxuri din legile lui Murphy: Un om cu un ceas stie cat e ora. Unul cu doua, nu e niciodata sigur

Va prezentam zece maxime celebre din categoria Legile lui Murphy care, dincolo de nota umoristica, isi gasesc corespondent in viata de zi cu zi.

Robert Turcescu (PMP): Politia este probabil una dintre cele mai corupte structuri din statul roman. Fifor si-a descoperit acum barbatia politica si anunta schimbari masive, dar ineficiente (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat, luni seara, in direct la B1TV, ca Politia este probabil una dintre cele mai corupte structuri din statul roman, desi pentru o scurta perioada de timp ni s-a.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant, ar putea sa fi ajuns pe Luna, dupa prabusirea unei sonde israeliene

Pana la urma, ar putea exista viata pe Luna: tardigradele, mici fiinte virtual indestructibile, capabile sa reziste la radiatii extreme, la o caldura sufocanta, la temperaturile cele mai reci ale universului si la decenii fara hrana, scrie AFP.

Lockheed Martin: Cele mai avansate modele F-16 vor zbura in Bulgaria

In Bulgaria vor zbura cele mai avansate modele ale F-16. Puteti urca orice doriti pe F-16 , a declarat Jim Robinson, directorul Dezvoltarii Internationale de Afaceri de la Lockheed Martin, adaugand ca avioanele vor fi complet dotate inca din prima zi in care vor sosi, potrivit 24Chasa, citat de Rador.

El Mundo: Romancele, printre cele mai frecvente victime ale traficului de persoane. Care este amploarea reala a fenomenului?

Ceea ce voi spune aici ii va supara pe multi. O spun direct, ca sa nu lungesc povestea: cele mai multe femei din retelele de tafic de persoane sunt implicate, intr-un fel sau altul, fara voia lor.

HOROSCOP. Ei sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )