Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai frumoase coafuri de mireasa din randul vedetelor

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase coafuri de mireasa din randul vedetelor

Nuntile vedetelor au excelat din toate punctele de vedere, inclusiv al coafurii. Iata cum au ales sa isi aranjeze parul celebritatile la ceremoniile care au stranit interestul presei si al publicului. continuă pe ADPM

FOTO Dupa esecul de la Euro, un fotbalist de top se consoleaza in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Fotomdelul Adriana Lima este socotita una dintre cele mai frumoase femei din lume, drept pentru care este ravnita de foarte multi barbati.

[P] Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume

Cele mai bune companii aeriene din lume au fost dezvaluite intr-un top Skytrax , in functie de voturile si impresiile a 19,2 milioane de pasageri din intreaga lume. Iata care sunt acestea.

Cele mai grave atentate teroriste din Europa, comise in perioada 2004-2016

Un camion a lovit in multimea adunata la Nisa pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, 14 iulie 2016, la orele 22. 30, ora Romaniei), inregistrandu-se peste 80.

Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania socheaza. Ipostaza in care apare pe Facebook - VIDEO

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Este talentata, are o voce foarte buna iar fizicul ei potenteaza aceste calitati. Iar Mira este constienta de acest lucru. Aparitiile sale fac senzatie.

BAC 2016: Dupa afisarea primelor rezultate au fost depuse aproape 44.400 de contestatii, cele mai multe la proba scrisa de Limba romana

Au fost depuse 44. 399 de contestatii dupa afisarea primelor rezultate obtinute de candidatii prezenti la probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie - iulie, dintre care cele mai multe vizeaza lucrari la proba scrisa de Limba si literatura romana - 18. 466, potrivit unei centralizari realizate de Ministerul Educatiei. Cele mai multe contestatii au fost depuse in Capitala.

Cele mai bune jocuri video inspirate de filme

Lista cu cele mai bune jocuri video inspirate de filme include cateva titluri legendare. Este un lucru bine stiut ca marea majoritatea a jocurilor inspirate de filme in ziua de azi sunt extrem de slabe. insa nu a fost intotdeauna asa. Pare incredibil acum, dar au existat vremuri in care asemenea titluri erau considerate chiar [].

Cele mai bune jocuri video inspirate din filme

Lista cu cele mai bune jocuri video inspirate de filme include cateva titluri legendare. Este un lucru bine stiut ca marea majoritatea a jocurilor inspirate de filme in ziua de azi sunt extrem de slabe. insa nu a fost intotdeauna asa. Pare incredibil acum, dar au existat vremuri in care asemenea titluri erau considerate chiar [].

1.510 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe angajari se fac in Spania, lista slujbelor disponibile prin reteaua EURES

In aceasta perioada, 15 state ale Uniunii Europene ofera, prin reteaua EURES, 1. 510 locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile in Spania 800 locuri de munca, pentru muncitor necalificat in agricultura.

Europa, devastata de furtuni. Cele mai afectate au fost Italia, Belarus si Ungaria (VIDEO)

Fenomene meteo extreme in mai multe zone ale Europei. Cele mai afectate de ploile torentiale au fost Italia, Belarus si Ungaria, informeaza B1 TV. in Italia cel mai afectat a fost nordul tarii,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )