Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai frumoase cupluri prezente la Celebrity Awards 2014

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase cupluri prezente la Celebrity Awards 2014

Anca Serea si Adi Sina, Doru Tinca si Ellie White, Andra si Catalin Maruta sau Gabriela Cristea si Tavi Clond sunt doar cateva dintre cele mai reusite cupluri prezente seara trecuta la gala Celebrity Awards 2014. continuă pe ADPM

Style Judgement! Cum s-au imbracat vedetele cu ocazia Celebrity Awards 2014

De la Anna Lesko, Sylvia, Geanina Ilies sau Sylvia si pana la Horia Brenciu, Nicole Cherry, Ileana Badiu si Stephan Pelger, te invitam sa vezi ce tinute au afisat vedetele autohtone seara trecuta, la Celebrity Awards 2014.

Style Judgement! Cum s-au imbracat vedetele la Celebrity Awards 2014

De la Anna Lesko, Sylvia, Geanina Ilies sau Sylvia si pana la Horia Brenciu, Nicole Cherry, Ileana Badiu si Stephan Pelger, te invitam sa vezi ce tinute au afisat vedetele autohtone seara trecuta, la Celebrity Awards 2014.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

Stefan Banica, Andreea Raicu si Andreea Esca, premiati aseara la Celebrity Awards 2014! Lista completa a castigatorilor!

Deja cunoscuta gala Celebrity Awards a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie. Evenimentul, organizat de Aristocrat Events Hall si Story, in parteneriat cu ADPM PR, a avut loc aseara, ocazie cu care cele mai in voga vedete din televiziune, muzica si moda, persoane publice care au dovedit succes si eleganta in domeniul in care activeaza, au fost premiate.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit peste un milion de lei

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creeaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

Top 10 cele mai reusite aparitii ale Angelinei Jolie pe covorul rosu

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!.

FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Terra au devenit cunoscute publicului larg prin intermediul unor fotografii celebre, care au reusit sa le puna in valoare frumusetea si grandoarea.

Billboard Music Awards 2014. Justin Timberlake, MARELE CASTIGATOR! Vezi aici lista completa + prestatiile live!

Una dintre cele mai asteptate gale muzicale ale anului s-a desfasurat noapte trecuta, 18 mai, in Las Vegas, la MGM.

Ce s-a intamplat aseara la Billboard Music Awards 2014

Aseara, la MGM Grand Arena din Las Vegas a avut loc gala de decernare a Billboard Music Awards 2014, un eveniment la care au luat parte cei mai mari artisti ai lumii. Justin Timberlake a fost de departe marele castigator al serii, primind nu mai putin de 7 premii. Pe langa trofeele acordate artistilor, seara a fost condimentata cu show-uri exceptionale si multe momente emotionante.

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )