Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! . continuă pe ADPM

GALERIE FOTO. Cele mai reusite tinute de la OSCAR 2015

Femeile nominalizate la premiile Oscar s-au prezentat la eveniment in diferite creatii ale unor designeri celebri. Publicatia Vanity Fair a facut un clasament al celor mai reusite aparitii pe covorul rosu. Cele mai apreciate rochii au fost semnate de Lanvin, Dior, Oscar de la Renta, Sint Laurent, Ellie Saab, Chanel, Calvin Klein, Thakoon, Ralph Russo, Versace, Givenchy si Tom Ford.

Oscar 2015: cele mai frumoase rochii de la spate!

Marion Cotillard, Lupita Nyongo, Naomi Watts si Karolina Kurkova sunt vedetele care au impresionat cu tinutele lor pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta, in special atunci cand au fost privite de la spate! .

Cele mai frumoase cabane din Dambovita. Locurile in care te incarci cu energie

Judetul Dambovita nu duce lipsa de cabane frumoase, iar multe dintre ele si-au pastrat farmecul de altadata. Cele mai frumoase cabane din Dambovita sunt situate in zone pitoresti, in care te incarci de energie si sanatate. Printre ele amintim Cabanele Bolboci, Ferma, Valea Sipotului sau Plaiul Domnesc.

FOTO Cele mai frumoase cabane din Sibiu

De la Cabana Negoiu, una din primele aparute in Carpati, la cabana de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu de la Balea Lac, cele mai frumoase cabane din Sibiu ii asteapta pe iubitorii de munte cu locatii de cazare pline de povesti frumoase, in zone cu peisaje care iti taie respiratia.

Cele mai frumoase cabane din Maramures. Cand traditionalul se imbina cu modernul

Cele mai frumoase cabane din Maramures sunt fara doar si poate cele create in stilul traditional morosenesc, din lemn si cu ornamente specifice locului, cu procut si stergare pe pereti. Sunt si cele mai cautate de catre turistii straini care cunosc Maramuresul datorita traditionalului care mai exista in satale din judet.

FOTO: Tocmai s-a PRABUSIT un mit. Cum arata cele mai frumoase RUSOAICE, fara machiaj

Rusoaicele sunt considerate, in intrega alume, ca fiind printre cele mai frumoase femei de pe mapamond.

FOTO Cele mai frumoase cabane din Cluj din Elvetia Ardealului pana pe acoperisul Apusenilor

Sa gasesti cele mai frumoase cabane din Cluj nu este un lucru usor, datorita numarului mare al acestora. Doua dintre acestea, pensiunea Lara din Valea Ierii si Cabana Motilor din Marisel, nu trebuie ratate de orice calator care se respecta. Sunt genul de cabane plasate in peisaje idilice care apar numai in cartile postale.

Cele mai frumoase cabane din Neamt. Cabana Dochia, popasul de la cota 1750 pentru turistii care iau in piept Ceahlaul

Aproape toate traseele de ascensiune din masivul Ceahlau au ca punct terminus platoul Dochia, unde se afla una din cele mai frumoase cabane din Neamt, si prima cabana turistica ridicata in Carpatii Orientali in urma cu 100 de ani.

Cele mai frumoase cabane din Buzau, destinatii pentru turistii dornici de relaxare in mijlocul naturii

Zona de munte a Buzaului este intesata de cabane si pensiuni agroturistice care se intrec intre ele nu numai prin frumusetile imprejurimilor sau calitatea bucatariei, ci si prin aspectul rustic. Lacul Mocearu Hartagu si Varlaam sunt cateva dintre cele mai frumoase cabane din judetul Buzau, foarte apreciate de turisti pentru aspectul rustic al acestora.

Cele mai frumoase cabane din Brasov. Locurile unde te simti deasupra lumii

Brasovul nu duce lipsa de cabane montane autentice care si-au pastrat farmecul de altadata. Cabana Postavaru, Cabana Plaiu Foii sau Cabana Trei Brazi sunt trei dintre cele mai frumoase cabane din Brasov.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )