Libnet.ro
UNICEF

08:30

GALERIE FOTO. Cele mai reusite tinute de la OSCAR 2015

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cele mai reusite tinute de la OSCAR 2015

Femeile nominalizate la premiile Oscar s-au prezentat la eveniment in diferite creatii ale unor designeri celebri. Publicatia Vanity Fair a facut un clasament al celor mai reusite aparitii pe covorul rosu. Cele mai apreciate rochii au fost semnate de Lanvin, Dior, Oscar de la Renta, Sint Laurent, Ellie Saab, Chanel, Calvin Klein, Thakoon, Ralph Russo, Versace, Givenchy si Tom Ford. continuă pe România Liberă

Oscar 2015: Cele mai reusite aparitii vestimentare conform Vogue!

Jurnalistii de la prestigioasa revista de moda Vogue au intocmit lista celor mai reusite aparitii vestimentare de la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, desfasurata in urma cu cateva ore. Iata ce vedete au primit bila alba.

FOTO Cele mai frumoase cabane din Cluj din Elvetia Ardealului pana pe acoperisul Apusenilor

Sa gasesti cele mai frumoase cabane din Cluj nu este un lucru usor, datorita numarului mare al acestora. Doua dintre acestea, pensiunea Lara din Valea Ierii si Cabana Motilor din Marisel, nu trebuie ratate de orice calator care se respecta. Sunt genul de cabane plasate in peisaje idilice care apar numai in cartile postale.

FOTO Cele mai frumoase cabane din Sibiu

De la Cabana Negoiu, una din primele aparute in Carpati, la cabana de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu de la Balea Lac, cele mai frumoase cabane din Sibiu ii asteapta pe iubitorii de munte cu locatii de cazare pline de povesti frumoase, in zone cu peisaje care iti taie respiratia.

Oscar 2015: Cele mai criticate aparitii vestimentare

Ceremonia Premiilor Oscar de anul acesta a inclus si aparitii vestimentare mai putin reusite pe covorul rosu. Fie ca a fost vina stilistilor care au ales hainele, fie a designerilor care le-a creat, vedetele nu au scapat de cmentariile criticilor de moda.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

OSCAR 2015. Cele mai amuzante momente din timpul decernarii premiilor

La gala premiilor Oscar, vedetele au avut aparitii demne de covorul rosu, dar fazele amuzante au fost si ele prezente, ca in fiecare an. Nu doar gazda serii, Neil Patrick Harris, a facut publicul sa rada, ci si celelalte staruri. Iata cele mai amuzante incidente petrecute in timpul ceremoniei, potrivit publicatiei Marie Claire.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Oscar 2015. Cele mai socante momente din istoria premiilor: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat gol a alergat pe scena

Oscar 2015. Gala Oscar a avut in fiecare an momente inedite, fie ca au fost spontane, fie ca au fost pregatite de organizatori. Criticile dure formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, discursul incoerent al actritei Gwyneth Paltrow si sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei se numara printre cele mai socante momente din istoria Oscarurilor.

OSCAR 2015: Cele mai importante cifre din istoria galei

Istoria galei Oscar, a carei a 87-a editie va avea loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, este caracterizata de multe detalii notabie si insolite , informeaza presa internationala, potrivit Mediafax. Iata care sunt cifrele care descriu cel mai bine gala Oscar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )