Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai frumoase gradini din lume. Unde poate fi admirata padurea-minune construita din copaci artificiali

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase gradini din lume. Unde poate fi admirata padurea-minune construita din copaci artificiali

Oamenii au incercat dintotdeauna sa gaseasca solutii pentru a putea creste plantele in mod controlat inca din perioada Imperiului Roman. Pe masura ce metodele au devenit tot mai sofisticate si eficiente, serele destinate acestor activitati s-au transformat in constructii grandioase, care iti taie rasuflarea. continuă pe Adevărul

Aceasta femeie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume! Cum arata in comparatie cu oamenii obisnuiti - VIDEO

O tanara din Rusia a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare!Ekaterina Lisina detine recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina atrage.

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Cele mai frumoase bijuterii de la Golden Globes 2018

La Golden Globes 2018 privirile tuturor s-au indreptat nu doar spre vestimentatiile purtate de marile vedete pe Red Carpet, ci si asupra accesoriilor pe care acestea le-au purtat. Iata care au fost cele mai frumoase bijuterii de la marea ceremonie.

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

VIDEO Cele mai sigure masini din 2017, pe categorii

Euro NCAP a dat publicitatii cele mai sigure masini din fiecare clasa testate in 2017. In total sase masini care au obtinut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranta europene. Acestea sunt Volkswagen Arteon, Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo, Opel/Vauxhall Crossland X, Subaru XV si Subaru Impreza.

VIDEO Iarna de vis din Retezatul Mic. Cele mai frumoase privelisti de pe munte

Peisaje de basm se dezvaluie calatorilor care ajung in aceste zile in Retezatul Mic. Cele mai inalte varfuri ale Retezatului sunt acoperite cu un strat consistent de zapada, iar turistii se pot apropia de ele, urcand la Saua Iepei 1950 metri) pe un traseu accesibil excursiilro de o zi.

Cele mai impulsive zodii din horoscop. Vezi daca te afli printre ele

Exista anumite grade de impulsivitate, iar cu cat esti mai impulsiv, cu atat aceasta trasatura iti poate afecta modul de a trai. De cele mai multe ori, semnul zodiacal influenteaza gradul.

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Cele mai exotice locuri din Europa de Est. Ce oras din Romania a ajuns in topul destinatiilor ravnite de turistii straini

Capitala Moldovei, un lac situat intr-un crater vulcanic din Rusia si o manastire din Armenia aflata in varf de munte se afla in topul celor mai exotice destinatii din Europa de Est.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )