Libnet.ro
UNICEF

08:01

Cele mai frumoase bijuterii de la Golden Globes 2018

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase bijuterii de la Golden Globes 2018

La Golden Globes 2018 privirile tuturor s-au indreptat nu doar spre vestimentatiile purtate de marile vedete pe Red Carpet, ci si asupra accesoriilor pe care acestea le-au purtat. Iata care au fost cele mai frumoase bijuterii de la marea ceremonie. continuă pe ADPM

Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018

Desi a fost vorba in marea majoritate tinute vestimentare negre, stilistii au privit in detaliu si au intocmit clasamentul cu Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018.

Cele mai bune machiaje si coafuri de la Golden Globes 2018

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele si coafurile adoptat. Iata cine a fost cei mai apreciati in acest sens.

Parada de rochii negre la Golden Globes 2018. Care a fost cea mai frumoasa?

Aproape toate vedetele au ales sa poarte rochii negre pe covorul rosu de la Golden Globes 2018 in semn de solidaritate cu fenomenul Times Up MeToo) si cu supravietuitorii hartuirilor sexuale si avansurilor de acest tip din industria filmului si nu numai. Care a fost cea mai frumoasa aparitie? .

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Golden Globes 2018

Dupa ceremonia Golden Globes 2018, multe din vedetele invitate nu au mers acasa, ci s-au dus la petrecerile organizate de diverse posturi TV sau case de productie. Iata cum au ales sa se imbrace de aceasta data.

Cum a aparut Nadia Comaneci la petrecerea Golden Globes 2018

Nadia Comaneci s-a numarat printre vedetele care au participat la petrecerea organizata de HBO dupa decernarea Golden Globes 2018. Iata cum si-a facut aparitia renumita gimnasta romanca.

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

VIDEO Iarna de vis din Retezatul Mic. Cele mai frumoase privelisti de pe munte

Peisaje de basm se dezvaluie calatorilor care ajung in aceste zile in Retezatul Mic. Cele mai inalte varfuri ale Retezatului sunt acoperite cu un strat consistent de zapada, iar turistii se pot apropia de ele, urcand la Saua Iepei 1950 metri) pe un traseu accesibil excursiilro de o zi.

24 IT. Cele mai asteptate telefoane ale anului 2018

2017 a fost anul telefoanelor cu ecrane generoase care au facut pasul spre camerele duale si care au fost dotate cu procesoare puternice. 2018 se arata un an interesant din acest punct de vedere. La finalul lunii.

MESAJE DE SFANTUL IOAN. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia,.

Top 50 cele mai frumoase zicatori ale romanilor. De popa nu scapi nici la groapa sau Baba este calul dracului

Romanii au pastrat un numar impresionant de proverbe si zicatori, a caror origine s-a pierdut de-a lungul timpului si ale caror intelesuri starnesc deseori controverse.

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )