Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti

Capitala ascunde o multime de locuri cu adevarat frumoase in spatele carora se afla povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti si povestile brodate in jurul acestora de-a lungul vremii. continuă pe Adevărul

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca la inceput de an. Oferta ANOFM

Peste 2. 000 de locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti. Dintre acestea, cele mai multe ii vizeaza pe muncitorii calificati.

Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Cele mai periculoase grupari teroriste din lume

Istoria terorismului nu incepe cu perioada contemporana si gruparile radicale din ultimii 100 de ani, dar cele mai periculoase grupari teroriste din lume din prezent par a avea o organizare bine elaborata, care pune probleme autoritatilor din statele care lupta impotriva acestui tip de radicalism.

Cele mai bune comedii romantice din ultimii cinci ani

Cand va ganditi la o comedie romantica, cel mai probabil va amintiti de celebra scena din restaurant din When Harry Met Sally/ Cand Harry a cunoscut-o pe Sally sau de repetitiile pline de umor din Shakespeare in Love/ Shakespeare indragostit, dar nici filmele din ultimii cinci ani nu sunt cu nimic mai prejos, asa ca va propunem un top cu cele mai bune comedii romantice.

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de.

Cele mai importante institutii de presa din lume au ales sa nu difuzeze imaginile cu Mahomed, in contextul atacului de la Charlie Hebdo

Cele mai importante institutii de presa din lume, inclusiv publicatiile The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au ales sa nu difuzeze sau sa difuzeze blurat.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )