Libnet.ro
UNICEF

14:00

Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului. continuă pe B1

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania.

Unul dintre cele mai tolerante orase, pe radarul cersetorilor

Aproximativ 70 de cersetori romi au venit anul trecut in regiunea orasului Umea, un fief socialist foarte tolerant, unde pot obtine 100-200 de coroane suedeze pe zi pana la 20 de euro), relateaza site-ul TheLocal, preluat de Mediafax.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

VIDEO. eMAG a cumparat retailerul polonez Agito

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, dar cu afaceri si in Bulgaria si Ungaria, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, se arata intr-un comunicat al eMAG.

eMAG va prelua Agito din Polonia, accesand o piata de ecommerce estimata la 4 miliarde euro

Retailerul online eMAG a inceput, in decembrie 2014 demersurile de extindere pe piata din Polonia, compania depunand o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al companiei.

Unul dintre politistii ucisi in atentatul din Franta se numea Ahmed

In atentatul terorist de la sediul ziarului Charlie Hebdo au murit si doi politisti. Unul dintre ei se numea Ahmed si avea 42 de ani, potrivit Le Figaro. El a fost ucis cu un glont tras in cap de unul dintre teroristii care strigau Allah Akbar si care, potrivit unui martor, s-a revendicat ca fiind membri Al Qaida.

Marturia unui comerciant: Am dat mana cu unul dintre fratii Kouachi la locul luarii de ostatici

Un comerciant - care avea intalnire vineri dimineata la firma din Dammartin-en-Goele unde este in curs o luare de ostatici - a declarat ca s-a intalnit cu unul dintre fratii Kouachi, presupusii autori ai rapirii, ca au dat mana si s-au salutat, relateaza site-ul postului France Info, citat de Mediafax.

Comerciant din zona unde se afla teroristii: Am dat mana cu unul dintre fratii Kouachi. Mi-a spus: Plecati, oricum nu ucidem civili

Un comerciant din zona Dammartin-en-Goele, unde este in curs o luare de ostatici, a declarat ca s-a intalnit cu unul dintre fratii Kouachi, presupusii autori ai rapirii, ca au dat mana si s-au salutat,.

Unul dintre cei doi suspecti ai atacurilor de la Paris s-a intalnit cu un predicator al-Qaeda in Yemen

Unul dintre cei doi frati, urmariti pentru atentatul de la Charlie Hebdo, s-a intalnit in 2011 cu predicatorul al-Qaeda Anwar al Awlaki in timpul unei vizite in Yemen, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de informatii, citata de Reuters.

Interviu cutremurator cu unul dintre caricaturistii Charlie Hebdo, care a scapat cu viata pentru ca se afla la spital, unde lucra ca medic (VIDEO)

Unul dintre cronicarii Charlie Hebdo, de profesie doctor, a scapat de la masacrul petrecut miercuri pentru ca se afla la spital. Doctorul Patrick Pelloux a lipsit de la sedinta de sumar de miercuri dimineta, cand.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2489 seconds )