Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai frumoase mesaje pentru ziua de SFANTUL ION

România Liberă România Liberă,
Cele mai frumoase mesaje pentru ziua de SFANTUL ION

Crestinii ortodocsi sarbatoresc, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul. continuă pe România Liberă

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

MESAJE DE SFANTUL ION. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia, nascut in cetatea.

Cum ingrijesti obiectele din piele naturala - sfaturile specialistilor pentru a avea cele mai frumoase genti si manusi

Ca sa pastrezi obiectele din piele naturala intr-o stare cat mai buna trebuie sa ai grija de ele. De exemplu, curatirea unui strat subtire de impuritati este posibila daca se freaca circular cu spuma de la albusul unui ou, apoi se lustruieste prin frecare cu o carpa curata de plus sau molton.

Cele mai bune gustari pentru slabit NU sunt fructele si legumele!

Fructele si legumele sunt esentiale in curele de detoxifiere si de slabire, fiind recomandate ca ingrediente ale meselor principale. Insa in niciun caz fructele si legumele nu sunt gustarile potrivit pentru.

Retete de dressing pentru salata: cele mai bune sosuri pentru slabit

Salata este o optiune sanatoasa si la indemana pentru persoanele care tin la silueta lor, dar mai ales pentru cele care vor sa slabeasca. Insa nu toate salatele sunt sanatoase cum nu toate salatele au putine calorii,.

Pericolul din cele mai bune plante pentru imunitate. Cui sunt interzise arnica si echinacea, antibiotice naturale de top

Ca sa poata face fata vremii capricioase din anotimpurile reci, organismul nostru trebuie pregatit din timp. Raceala si gripa pot fi tinute departe, atat timp cat avem un sistem imunitar puternic dezvoltat. Echinacea si arnica, doua dintre cele mai putenice plante care ne intaresc in fata virusilor, trebuie administrate cu precautie, deoarece pot da reactii adverse complexe.

Cele mai bune aplicatii pentru slabit

Telefoanele inteligente ne pot ajuta sa slabim. Majoritatea iPhone-urilor si telefoanelor cu Android au senzori puternici, care iti pot monitoriza activitatea fizica, fara sa fie necesar sa cumperi accesorii aditionale, precum bratari de fitness sau benzi.

Sfantul ION. Mesajul Patriarhului Daniel in zi de sarbatoare: Sfantul Ioan Botezatorul - un mare invatator al pocaintei care ne cheama sa ne innoim viata

TRADITII SI OBICEIURI DE Soborul Sfantului ProorocIOAN BOTEZATORUL. Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )