Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pericolul din cele mai bune plante pentru imunitate. Cui sunt interzise arnica si echinacea, antibiotice naturale de top

Adevărul Adevărul,
Pericolul din cele mai bune plante pentru imunitate. Cui sunt interzise arnica si echinacea, antibiotice naturale de top

Ca sa poata face fata vremii capricioase din anotimpurile reci, organismul nostru trebuie pregatit din timp. Raceala si gripa pot fi tinute departe, atat timp cat avem un sistem imunitar puternic dezvoltat. Echinacea si arnica, doua dintre cele mai putenice plante care ne intaresc in fata virusilor, trebuie administrate cu precautie, deoarece pot da reactii adverse complexe. continuă pe Adevărul

Cele mai bune gustari pentru slabit NU sunt fructele si legumele!

Fructele si legumele sunt esentiale in curele de detoxifiere si de slabire, fiind recomandate ca ingrediente ale meselor principale. Insa in niciun caz fructele si legumele nu sunt gustarile potrivit pentru.

Retete de dressing pentru salata: cele mai bune sosuri pentru slabit

Salata este o optiune sanatoasa si la indemana pentru persoanele care tin la silueta lor, dar mai ales pentru cele care vor sa slabeasca. Insa nu toate salatele sunt sanatoase cum nu toate salatele au putine calorii,.

Cele mai bune aplicatii pentru slabit

Telefoanele inteligente ne pot ajuta sa slabim. Majoritatea iPhone-urilor si telefoanelor cu Android au senzori puternici, care iti pot monitoriza activitatea fizica, fara sa fie necesar sa cumperi accesorii aditionale, precum bratari de fitness sau benzi.

Fotbal: doua echipe romanesti in top 100 cele mai bune cluburi

FC Barcelona a fost desemnat cel mai bun club de fotbal in 2015, conform anchetei realizate de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), in timp ce campioana Romaniei, FCSB, ocupa locul 83, in acest clasament. in aceasta ierarhie mai este inclusa formatia Astra Giurgiu, care ocupa pozitia 89, cu 135,5 puncte.

VIDEO Top 6: cele mai bune carti citite de Bill Gates in 2015

Cand vorbim despre Bill Gates ne gandim in primul rand la el in calitate de cofondator al companiei Microsoft si de filantrop. In materialul video de mai jos vedem o latura mai putin stiuta a lui Bill Gates, cea de critic de carte, scrie openculture. com.

Utile: Obiceiuri sanatoase pe care sa le adopti in 2016; Cele mai bune trucuri. Cum sa beti mult fara sa va imbatati si fara sa va confruntati cu mahmureala; 5 alimente care te scapa imediat de balonare

Obiceiul zilnic care te protejeaza de diabet Recent, cercetatorii au descoperit ca persoanele care beau constant cafea traiesc mai mult, iar acum, un studiu citat de. Mirosuri si confuzia simturilor Dincolo de alegerile rationale pe care le facem in functie de un miros parfumul preferat, pofta de mancare) exista si o serie de raspunsuri pe care le.

Secretul unuia din cele mai moderne sisteme de supraveghere a traficului din Romania. Politia nu-i poate amenda pe soferii care incalca legea

Primaria Timisoara are in lucru unul din cele mai moderne sisteme de monitorizare si management al traficului. Peste 130 de intersectii din oras vor fi supravegheate video. Multi soferi sunt speriati ca odata cu pornirea camerelor vor curge si amenzile. Sistemul este, insa, inofensiv din acest punct de vedere.

A murit Gheorghe Jelea, una din cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului vrancean

Gheorghe Jelea, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul vrancean, dar si investitorul care a construit stadionul din comuna Vulturu, a murit, luni, la Spitalul Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani,.

Cele mai frumoase mesaje pentru ziua de SFANTUL ION

Crestinii ortodocsi sarbatoresc, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul.

Semnificatia profunda a botezului. De ce este considerat, din cele mai vechi timpuri, o marca a identitatii crestine

Boboteaza, sarbatoarea care are in centru Botezul lui Iisus, pune implicit in lumina si importanta botezului pentru fiecare crestin, privit in primele secole, poate mai mult ca astazi, ca un act fundamental in definirea individului crestin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )