Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai frumoase obiective turistice din Cluj, orasul numit de presa straina Silicon Valley din Transilvania

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase obiective turistice din Cluj, orasul numit de presa straina Silicon Valley din Transilvania

Capitala neoficiala a Transilvaniei si fratele mai linistit al Bucurestiului, Clujul reprezinta o important atractie turistica a Romaniei. continuă pe Adevărul

Cum are de suferit unul dintre cele mai de succes proiecte turistice din Bucovina din cauza nentelegerilor dintre autoritati

Mocanita Hutulca de la Moldovita, din Bucovina, are de cateva zile punctul de plecare intr-o veche gara ce nu are toalete, curent sau locuri de parcare, fiindca administratorul mocanitei ar fi efectuat modificari la noua gara, fara acceptul CFR, scrie presa locala. Este vorba despre unul dintre proiectele turistice de succes din Bucovina, o linie de 12 km pe care in trecut se transporta lemn. Subiectul a fost relatat de Obiectiv de Suceava si de Monitorul de Suceava. Administratorul mocanitei a fost acuzat de distrugere si constructie fara autorizatie, pentru ca a modernizat gara CFR Moldovita. Administratorul sustine insa ca i s-a spus de catre primarie ca poate face modernizari si ca nu are nevoie de autorizatie.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite la Masters-ul de la Madrid - Rafael Nadal, Alexander Zverev, Dominic Thiem si Benoit Paire, printre remarcati

Turneul Masters de la Madrid a oferit multe dueluri interesante la editia din acest an, schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Rafael Nadal, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Benoit Paire, Diego Schwartzman sau Gael Monfils s-au aflat printre jucatorii care au facut spectacol la Caja Magica.

VIDEO Cum a ajuns Vasluiul sa aiba unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania

Una dintre cele mai frumoase gradini publice din Romania se afla in municipiul Vaslui. Parcul Copou suferit transformari radicale in ultimii ani, iar titlul de frumusete i-a fost recunoscut la Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania.

Ce scandal! Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din lume si-a pierdut mintile si a distrus tot ce i-a iesit in cale, de fata cu mii de oameni - VIDEO

Karolina Pliskova a oferit unul dintre cele mai urate momente ale anului in tenisul feminin, miercuri, imediat dupa ce a fost eliminata de grecoaica Maria Sakkari din turul secund al turneului de la Roma, scor 3-6,.

Salina Turda, povestea celui mai vizitat obiectiv turistic din Romania

Judetul Cluj este de departe una dintre cele mai vizitate destinatii din inima Transilvaniei, iar Salina Turda este unul dintre principalele obiective turistice ale regiunii. Anul trecut, Salina Turda a atins un numar record de turisti, peste 600.

Gest extrem chiar in fata spitalului. Ce a putut sa faca o femeie din Cluj-Napoca

O femeie de 76 de ani a murit, dupa ce s-a aruncat de la etajul I al Spitalului de boli infectioase din Cluj-Napoca. Tragedia s-a petrecut aseara, iar femeia care era internata in spital cu insuficienta.

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Cele mai ciudate trenduri in beauty de pe Instagram

Tehnologia a facut adevarate minuni in vietile noastre, dar exista si efecte secundare. De exemplu, cele mai ciudate trenduri in beauty si nu numai, devin acum virale din cauza Instagramului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )