Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

România Liberă România Liberă,
Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

Insula Rhodos ofera cele mai bune plaje de la Marea Egee distinse cu Steagul albastru pentru servicii excelente cu curatenie, intinderi cu nisip fin si ape clare. In partea de vest adie briza calduta perfecta pentru surfing, iar in est te retragi pentru o sesiue lenesa la soare. Ixia Beach este situata la 4 km sud-vest de orasul Rhodos, fiind preferata surferilor care vin aici dupa amiaza cand vantul si valurile le creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Ixia Beach ofera . continuă pe România Liberă

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Suceava: Cum s-a ajuns sa se construiasca o groapa de gunoi ecologica intr-una dintre cele mai frumoase zone montane din tara

In judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis, pe o suprafata de 4,4 hectare de teren se construieste in prezent o groapa de gunoi ecologica. Cand va fi gata, in varful pasului Mestecanis, la noul depozit de deseuri de la Pojorata, vor fi aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava. Locul este la doar o curba distanta de varful pasului ce face legatura intre zonele turistice Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar in acte este trecut oficial ca depozitul de deseuri de la Pojorata, cu toate ca localitatea care ii da numele este la o distanta de mai bine de 11 kilometri pe sosea. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat pentru HotNews. ro ca decizia privind locul de amplasare a gropii de gunoi a fost luata in 2008-2009, cand el nu conducea institutia, dar ca exista o explicatie tehnica si ca nu exista nici un pericol ca mirosurile pestilentiale sa afecteze peisajul din zona.

Oana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor mai frumoase femei din Romania!

Oana Zavoranu a dezvaluit cu mandrie faptul ca un important site american destinat barbatilor a inclus-o in topul celor mai frumoase femei din Romania, alaturi de alte cateva nume precum Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu. Continue reading .

Cele mai bune licee din Constanta.

Ministerul Educatiei Nationale a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. La nivelul judetului Constanta, din cei 4. 969 de candidati inscrisi la prima etapa de admitere, 4. 948 99,58%) de absolventi de clasa a VIII-a au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, in timp ce alti 21 de candidati 13 din mediul urban si 8 din mediul rural) nu au putut fi repartizati, deoarece nu au .

Topul liceelor cu cele mai mari medii din tara la admitere. O scoala din Cluj, printre cele mai bune

Ministerul Educatiei a anuntat ca a facut prima repartizare computerizata in licee a absolventilor de clasa a VIII-a. Institutia a facut si un top al celor mai bune scoli din tara dupa primele si ultimele medii de admitere. Clujul se afla la egalitate cu ocupantul locului 5, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

Evaziunea fiscala, una din cele mai grave probleme din zootehnie

Iustin Paraschiv: Combaterea evaziunii fiscale, prioritatea zero a crescatorilor de animale din tara noastra Evaziunea fiscala este principala problema cu care se confrunta, in prezent, fermierii din tara noastra, potrivit declaratiilor presedintelui Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania ACEBOP), Iustin Paraschiv.

REPARTIZARE LICEU 2013. Elevii cu cele mai mari medii au intrat la Saguna. Au fost insa licee la care s-a intrat si cu medii sub 4.00

Colegiul National Andrei Saguna si-a confirmat si in acest an suprematia. Ultima medie de admitere a fost 9,56. Patru dintre cei cinci elevi care au avut media 10. 00 au ales acest colegiu. Saguna a intrat in top zece cele mai bune licee din Romania.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 Cele mai bune scoli din Romania

Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale EN) din 2013 ne spun ca elevii si profesorii) din Braila Colegiul National Nicolae Balcescu 9,81), Buzau Colegiul National B. Hasdeu . 9,81) si Brasov Colegiul National Andrei Saguna 9,74) sunt cei mai buni din tara. Cum s-a schimbat topul in 2013 fata de 2012.

ADMITERE FACULTATE 2013 Cele mai cautate facultati din acest an

Salariile lunare de pana la 5. 000 de euro oferite de angajatorii din strainatate au atras anul acesta un numar foarte mare de absolventi de Bacalaureat la Universitatea de Petrol si Gaze, Medicina si Geografia.

Universitatea Craiova si Mircea Badea - cele mai controversate subiecte de pe Wikipedia romaneasca

Un studiu realizat de patru cercetatori de la universitati din Marea Britanie, Ungaria si SUA au identificat cele mai controversate pagini de pe enciclopedia online Wikipedia. Aceste pagini sunt cele mai editate, deoarece Wikipedia se bazeaza pe aportul utilizatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )