Libnet.ro
UNICEF

01:05

Universitatea Craiova si Mircea Badea - cele mai controversate subiecte de pe Wikipedia romaneasca

Adevărul Adevărul,
Universitatea Craiova si Mircea Badea - cele mai controversate subiecte de pe Wikipedia romaneasca

Un studiu realizat de patru cercetatori de la universitati din Marea Britanie, Ungaria si SUA au identificat cele mai controversate pagini de pe enciclopedia online Wikipedia. Aceste pagini sunt cele mai editate, deoarece Wikipedia se bazeaza pe aportul utilizatorilor. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, despre sarbatoarea Antenei 3: Cand am fost la Craiova si am vazut 55.000 de oameni, a fost absolut senzational

Mircea Badea a incercat sa descrie, luni seara, atmosfera de la Craiova, de la sarbatoarea Antenei 3. , unde au venit aproximativ 55. 000 de oameni, de toate varstele. Cand am iesit pe scena cu Mihai Gadea.

Ce si-a cumparat Mircea Badea din innorata Olanda

Mircea Badea a povestit, in editia de marti a emisiunii in Gura Presei, peripetiile sale din Amsterdam. Desi considera ca tenisii ar trebui interzisi prin lege, Mircea Badea a decis sa-si.

Mircea Badea: Se pregateste evadarea lui Traian Basescu

Se pregateste evadarea lui Traian Basescu, a afirmat Mircea Badea in editia de joi a emisiunii in gura presei, referindu-se la posibilitatea ca presedintele Romaniei sa ceara cetatenia Republicii.

Mircea Badea: il adora lumea pe Basescu, dar peste Prut. Eu zic sa-l ia acolo

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei despre vizita presedintelui Traian Basescu in Republica Moldova si despre baia de multime de care acesta a avut parte peste.

Universitatea Craiova, brand securizat ilegal

Universitatea Craiova este o stare de spirit, un fenomen ce a crescut de-a lungul timpului cu ajutorul conducatorilor, jucatorilor si a suporterilor, este mostenirea unor generatii, nu este un obiect ce poate fi securizat si tinut in sertar si folosit in fel si chip de catre o persoana. Daca e sa judecam SENTIMENTAL, actuala FC Universitatea Craiova este continuatoarea Clubului Sportiv de care s-a desprins in anii 90, dar daca e sa judecam JURIDIC, asa cum ii place actualului patron, situatia e destul de complicata. Daca in articolul precedent am stabilit ca din punct de vedere al societatilor, echipa lui Adrian Mititelu nu este continuatoarea vedeti editorialul PALMARES SI CONTINUITATE din 27 iunie 2013), in acest articol as vrea sa analizam situatia numelui UNIVERSITATEA CRAIOVA cat si a stemelor.

Mesajul lui Iisus pentru Mircea Badea: Lasa-te de ciuco si treci pe vin!

Dupa ce a fost asaltat de rugaciuni din partea oamenilor care isi doresc ca Mircea Badea sa se lase de ciuco, insusi Iisus Hristos a hotarat sa-i transmita un mesaj realizatorului emisiunii in Gura.

Mesaj din Africa pentru Mircea Badea: Lasa-te de ciuco!

Campania Mircea Badea, lasa-te de ciuco! a capatat o popularitate neasteptata, la nivel mondial. Dupa ce fanii din Caraibe i-au trimis incurajari realizatorului emisiunii in Gura Presei, acum a venit.

Mircea Badea: Daca unul vrea sa ma impuste si declara asta, eu zic sa trecem la treaba. Dar nu se va intampla nimic, va continua sa scrie mizerii

Mircea Badea a comentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei pe marginea amenintarilor primite de jurnalistii Antenei 3 in mediul online. Eu ma gandeam sa ma duc sa-l caut pe asta. il gasesc,.

Mircea Badea: A fost fabulos! A fost foarte tare!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre concertul la care a asistat in acest weekend. Am fost sa-l vad pe cetateanul Robbie Williams, . ) sa-l vad cum.

Vesti bune de la olteni: CS Universitatea Craiova debuteaza cu un amical castigat

CS Universitatea Craiova are parte de un inceput de bun augur in fotbal, dupa ce echipa infiintata de autoritatile locale in vara anului 2013 a castigat primul amical disputat in aceasta vara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )