Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase plante protejate de lege in Romania. Frumusetea rara a crinului de padure

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase plante protejate de lege in Romania. Frumusetea rara a crinului de padure

Datele specialistilor arata ca la in Romania exista in momentul de fata peste 200 de specii de plante protejate de lege, cele mai multe dintre acestea fiind intalnite in zonele muntoase sau Delta Dunarii. continuă pe Adevărul

Este una dintre cele mai frumoase fiice de politician din tara. A nascut doi copii, dar arata TRAZNET (FOTO)

Elena Basescu arata incredibil. Fiica lui Traian Basescu o duce bine dupa ce a divortat de sotul sau si arata mai in forma ca oricand. Chiar daca a adus pe lume doi copii, mezina fostului .

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. De ce le spune voievodul boierilor sa treaca la economii severe

Adevarul va prezinta o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia, cele mai atractive destinatii turistice din UE

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive regiuni turistice din Uniunea Europeana, in functie de numarul innoptarilor in unitati de cazare, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate de Eurostat.

Locul 9 in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri. 210 cazuri de rujeola, inregistrate in Baragan

Calarasiul se afla pe locul 9 in topul judetelor cu cele mai multe cazuri de rujeola. Peste 7. 600 de imboolnaviri au fost confirmate la nivel national din 30 septembrie, data declansarii epidemiei de rujeola si pana vineri, 7 iulie, fiind inregistrate 31 de decese, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor TransmisibileCNSCBT).

Virgil Ivan, fost direct Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical

Virgil Ivan, fost director Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical, in dosarul in care fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru spalare de bani si luare de mita.

Cum se bat corect albusurile. Cele mai frecvente greseli in bucatarie

O greseala minora poate compromite un preparat, acesta nemaiavand acelasi gust si aspect la care te-ai fi asteptat. in bucatarie atentia este importanta, asa ca iti aratam care sunt cele mai des intalnite greseli care pot strica o reteta.

Bacalaureat 2017. Peste 42.000 de contestatii au fost depuse. Unde s-au inregistrat cele mai multe

Peste 42. 000 de contestatii au fost inregistrate, la nivel national, in urma afisarii primelor rezultate la examenul de Bacalaureat, asta reprezentand 10% din numarul total de lucrari. Cele mai multe, 18. 616 la numar, au fost depuse la proba de Limba si Literatura Romana, potrivit Ministerului Educatiei.

Cele mai rapide stele din Calea Lactee provin dintr-o galaxie vecina

Cele mai rapide stele din Calea Lactee sunt celecare provin dintr-o galaxie vecina si au o istorie interesanta, sustine un nou studiu. Oamenii de stiinta au spus ca suspecteaza ca aproape 10. 000 de astfel de stele ultrarapide, din galaxia noastra, au luat nastere intr-o galaxie mica din apropiere, cunoscuta sub denumirea Large Magellanic Cloud LMC).

Atac cibernetic la una dintre cele mai mari burse de monede virtuale din lume. Hackerii ar fi furat milioane de dolari in bitcoin

Una dintre cele mai mari burse pentru tranzactionarea monedelor virtuale din lume, Bithumb, este anchetata, dupa ce a recunoscut ca PC-ul unuia dintre angajatii sai a fost atacat informatic. Hackerii ar fi furat datele personale ale unui numar de peste 30. 000 de clienti, iar unora dintre ei le-au fost furati bani.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna iunie 2017

Locul 10: Istorie si mit in constiinta romaneasca. Editie aniversara adaugita si ilustrata - Lucian Boia Locul 9: Tiganii. Originile. migratia si prezenta lor in Europa - Angus FraserLocul 8: Mistica rugaciunii si a revolverului. Viata lui Corneliu Zelea Codreanu - Tatiana Niculescu BranIntra in articol pentru a vedea top 10 cele mai vandute carti GiftBooks in luna iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )