Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna: cand se deschid cele mai bune piete de Craciun din Europa

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna: cand se deschid cele mai bune piete de Craciun din Europa

Cele mai frumoase statiuni pentru Sarbatorile de Iarna. Vin fiert, cantece de sezon, dulciuri pe alese si o atmosfera care garantat reincarca bateriile pentru anul viitor, acestea ar putea fi considerate parte din oferta turistica a celor mai frumoase piete de Craciun din Europa. continuă pe Adevărul

Chinezii de la Xiaomi lanseaza una dintre cele mai accesibile bratari pentru fitness

Xiaomi a lansat Mi Band 1S, una dintre cele mai ieftine bratari pentru fitness de pe piata. Primul Xiaomi Mi Band s-a bucurat de un succes foarte mare, motiv pentru care succesorul saua fost unul dintre cele mai asteptate dispozitive de acest fel. Acum, dupa o perioada de zvonuri, chinezii au prezent in mod oficial [] Chinezii de la Xiaomi lanseaza una dintre cele mai accesibile bratari pentru fitness Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Muntele vrajit in imagini de poveste. Cele mai frumoase peisaje din Masivul Retezat inainte de sosirea iernii

Mai multe trasee turistice din Masivul Retezat vor deveni inaccesibile pe timp de iarna, din cauza riscului pe care il prezinta pentru turisti. Retezatul ramane unul dintre locurile preferate ale excursionistilor, cel putin pana la caderea primelor zapezi. Muntele vrajit, asa cum mai este numit, ofera peisaje impresionante.

Povestea unuia dintre cele mai frumoase sate din Transilvania, care se reface in stil traditional printr-un proiect inedit. Toti satenii sunt transformati in mesteri

Trei asociatii au demarat in satul Daia din judetul Mures un proiect extrem de ambitios prin care se schimba practic fata localitatii. Un alt proiect le va oferi oamenilor locuri de munca si sansa de a-si valorifica produsele.

Unde putem schia ieftin in Romania iarna aceasta. Cele mai bune oferte pentru vacanta

Pe langa Poiana Brasov, cea mai aglomerata statiune de schi, in judet exista partii unde amatorii acestui sport pot petrece un weekend mult mai ieftin. Si in Covasna si Harghita preturile sunt mult mai mici. Si partiile sunt mai putine, dar nu este aglomeratie.

Salariul mediu net a crescut cu 20 de lei in septembrie, la 1.833 de lei. Cele mai mari castiguri sunt in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in turism

Salariul mediu net a crescut in septembrie cu 1,1% 20 de lei) fata de august, la 1. 833 e lei, in timp ce castigul salarial mediu brut a fost de 2. 541 de lei, cele mai mari castiguri nete fiind in extractia petrolului si a gazelor, de 5. 895 de lei, si cele mai mici in hoteluri si restaurante, de 1. 075 de lei.

In ce tin banii de pensii ai romanilor cele mai mari fonduri private

Peste 4 milioane de romani au contributii la cele mai mari trei fonduri de pensii private obligatorii locale, care administreaza o avere totala de 16,8 miliarde lei si controleaza 65% din piata. In ce isi plaseaza acestea banii si care sunt.

Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata

Noul procesor Kirin produsHuawei are fi printre cele mai performante de pe piata. Canalys, o firma care se ocupa cu studii de piata, a eliberat de curand in care sustine ca cei de la Xiaomi au pierdut titlul de cel mai mare producator de telefoane din China in favoarea Huawei. Situatia s-ar fischimbat in ultimul [] Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta

Facebook este pe cale de a solutiona problema care le-a dat batai de cap cercetatorilor timp de zeci de ani, si anume cum sa creeze un soft care poate invinge un om la Go, joc de strategie intelectuala vechi de 2. 500 de ani. Regulile jocului Go sunt foarte simple: jucatorii isi aleg pietrele de o [] Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum s-au imbracat vedetele la evenimentul Bazaar Cele mai influente femei ale anului, din Marea Britanie

Aseara a avut loc, la Londra, evenimentul revistei Harpers Bazaar - Cele mai influente femei ale anului. Iata cum s-au imbracat vedetele si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Aceasta este cea mai buna veste pentru fanii Need for Speed

Cu doar cateva zile pana la lansarea noului Need for Speed, foarte multi se intreaba ce s-a schimbat in comparatie cu versiunile anterioare. Acesta e raspunsul. Timp de mai bine de 10 ani, nu trecea un an fara sa avem parte un joc Need for Speed. Pentru ca franciza devenise destul de neprofitabila, cei de [] Aceasta este cea mai buna veste pentru fanii Need for Speed Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3246 seconds )